EUPHORBIA

SKU: N/A

Euphorbia je veliki rod biljaka koji uključuje više od 2.000 vrsta, od kojih su mnoge prilagođene različitim uvjetima rasta.

ZALIJEVANJE: Lagano zalijevati svakih 12 – 16 dana

RAST: do 2 m

VELIČINA BILJKE: fi 12/40 cm

11,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EUPHORBIA

Euphorbia je veliki rod biljaka koji uključuje više od 2.000 vrsta, od kojih su mnoge prilagođene različitim uvjetima rasta. Evo nekoliko općih informacija o euforbijama:

Izgled: Euphorbie mogu varirati u izgledu, ali mnoge od njih dijele karakterističan izgled sočnih, zeljastih ili drvenastih stabljika. Listovi se često javljaju u malim veličinama ili su potpuno odsutni, a umjesto toga, biljke često imaju sočne, zelene ili obojene stabljike.

Sok: Mnoge vrste euforbija proizvode mliječni sok poznat kao latex koji može biti iritantan na koži i toksičan ako se unese. Stoga, rukovanje s njima zahtijeva oprez.

Cvjetovi: Cvjetovi euforbija često su mali i neugledni, ali postoji velika raznolikost u obliku i boji. Neki imaju dekorativne cvjetne glavice koje privlače pažnju.

Rast: Euforbije su prilagodljive i mogu rasti u različitim uvjetima, od sušnih pustinjskih područja do vlažnih tropskih šuma. Neki oblici euforbija rastu kao grmlje, drugi kao sukulenti ili čak drveće.

Vrste:

  • Euphorbia pulcherrima (Božićna zvijezda): Popularna ukrasna biljka tijekom božićnih blagdana.
  • Euphorbia milii (Krunica Kristova): Trnovita biljka koja često ima crvene cvjetove.
  • Euphorbia tirucalli (Aloe drvo): Sočna biljka s uspravnim, zelenim ili crvenim granama.

Njega: Njega euforbija ovisi o vrsti, ali općenito preferiraju sunčana mjesta i dobro drenirano tlo. Većina vrsta je otporna na sušu i dobro podnosi različite uvjete.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

EVE'S NEEDLE

,

TRIGONA GREEN

,

TRIGONA RUBRA

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.