HOYA CARNOSA “Albomarginata”

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 2 m

VELIČINA SADNICE:  10 cm / FI10.5 cm

10,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HOYA CARNOSA “Albomarginata”

Hoya carnosa “Albomarginata” je prekrasna sobna biljka poznata po svojim privlačnim zelenim listovima ukrašenim bijelim rubovima. Ova biljka je popularna zbog svojih izdržljivosti, atraktivnog izgleda i jedinstvenih cvjetova.

Da biste održali biljku zdravom, preporučuje se umjereno zalijevanje. Pričekajte da gornji sloj supstrata postane suh prije nego ponovno zalijevate biljku. Ova biljka preferira umjerenu vlagu tla i dobru drenažu kako bi se izbjeglo zadržavanje viška vode. Također, izbjegavajte prekomjerno zalijevanje kako biste spriječili truljenje korijena.

Hoya carnosa “Albomarginata” najbolje uspijeva na svijetlim mjestima, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti nježne listove. Postavite biljku blizu prozora koji je okrenut prema istoku ili zapadu, kako bi dobila dovoljno svjetla, ali bez izlaganja izravnom suncu. Ova biljka također dobro podnosi umjetno osvjetljenje, što je čini prikladnom za različite unutarnje prostore.

Također proizvodi prekrasne cvjetove u obliku zvijezda. Cvjetovi su voštanog izgleda i mogu biti bijeli ili blijedo ružičasti. Ovi mirisni cvjetovi dodaju dodatnu ljepotu ovoj biljci. Za poticanje cvjetanja, osigurajte joj dovoljno svjetla i povremeno gnojivo koje je posebno formulirano za cvjetnice.

Veličina biljke varira ovisno o uvjetima rasta, ali obično naraste do visine od oko 30-60 cm. Njezini izdanci mogu se oblikovati i pleteni kako bi stvorili živopisne viseće aranžmane.

Ukratko, Hoya carnosa “Albomarginata” je prekrasna biljka koja će donijeti eleganciju i šarm u vaš prostor. Njezini zeleni listovi s bijelim rubovima i mirisni cvjetovi čine je privlačnim dodatkom za vaš dom ili ured. Pružite joj adekvatnu njegu, svjetlost i ljubav te ćete uživati u njenom očaravajućem izgledu i mirisu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.