CORNUS “Miracle”

SKU: 1829

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: kod sadnje

RAST: do 2 m

VELIČINA SADNICE: cca 40-50 cm

11,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CORNUS “Miracle”

S Cornus “Miracle” doživite pravo čudo boja u svom vrtu! Ovaj prekrasni variegirani Cornus oduševljava svojim izgledom tijekom cijele godine.

U proljeće i rano ljeto, njegovi listovi su prekriveni zelenim i bijelim nijansama te imaju nježan rozkasti rub. Kasnog ljeta i u jesen, listovi postaju intenzivno ljubičasto-rozi, stvarajući očaravajući kontrast u vašem vrtu. Ako to nije dovoljno, Miracle također pokazuje prekrasne crvene izboje tijekom jeseni.

Ova sorta Cornusa iznimno je prilagodljiva – podnosi puno sunce i polusjenu. Sadite je u plodno, propusno tlo i doživite kako se vaš vrt pretvara u pravu paletu boja.

Bez rezidbe, Miracle će narasti do impresivnih 2 metra visine i širine, stvarajući impozantnu pojavu. Ako preferirate manje dimenzije, jednostavno obavite rezidbu u proljeće i Miracle će ostati kompaktnih dimenzija, otprilike 1 metar visine i širine.

Miracle je nevjerojatno svestrana biljka. Pogodna je kao samostalna vrtna poslastica ili za masovnu sadnju kako biste stvorili upečatljivu skupinu boja. Prilika za rezidbu dolazi u proljeće, dajući vam priliku oblikovati svoj vrt prema vlastitim željama.

Ova sorta je iznimno izdržljiva i podnosi hladne temperature do -30 °C, čineći je pouzdanim izborom za različite klimatske uvjete. Učinite svoj vrt čarobnim i iskusite čudo boja s Cornus Miracle!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Flaviramea, Midwinter Fire, Sibirica, Kousa chinensis, Miracle

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.