SUPSTRAT ZA ORHIDEJE – 7L

SUPSTRAT ZA ORHIDEJE

KOLIČINA:  7 litara

SASTAV: Suha tvar: 35%

Organska tvar: 30%

Kompleksno gnojivo NPK: 12-14-24

10,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SUPSTRAT ZA ORHIDEJE

Poseban supstrat za orhideje u pakiranju od 7 litara.

Supstrat se temelji na borovoj kori, kokosu i tresetu. Gnojiva su temeljena na kalciju i magneziju.

Namijenjeno orhidejama

Sastav: Suha tvar: 35% Organska tvar: 30%

Kompleksno gnojivo NPK: 12-14-24: 0,75 kg / m3

Ako je biljka postala prevelika za lonac (obično nakon 1/2 do 2 godine), vrijeme je za presađivanje u veći lonac. Na dnu lonca trebaju biti rupe kako bi se odvodila višak vode i tako spriječilo truljenje korijena. Orhideje vole lagani supstrat, stoga nemojte previše stiskati zemlju! Nakon presađivanja, dobro potopite biljku (5 do 10 minuta i dopustite da se ocijedi) vodom sobne temperature. To je korisno za idealnu povezanost između tla i korijena. To će omogućiti biljci da nastavi rasti. Nakon 4 do 6 tjedana, biljku gnojite mjesečno posebnim tekućim gnojivom za orhideje.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.