UKRASNI KAMENČIĆI ZA TERARIJ-bijeli

VELIČINA PAKIRANJA: 5kg

GRANULACIJA: 8-12 mm

BOJA: bijela

8,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

UKRASNI KAMENČIĆI ZA TERARIJ

Kamenje za drenažu terarija

Drenaža je ključni element održavanja zdravog i uspješnog terarija. Naša kamenje za drenažu terarija pruža izvrsno rješenje za održavanje pravilne razine vlage u terariju i sprečava stvaranje stajaće vode koja može naštetiti biljkama i životinjama.

Zašto odabrati naše kamenje za drenažu:

  • Učinkovita drenaža: Naše kamenje je posebno dizajnirano za brzu i učinkovitu drenažu viška vode iz terarija. To pomaže u očuvanju optimalne razine vlage za vaše biljke i životinje.
  • Prirodan izgled: Kamenje je prirodno i estetski privlačno, čineći ga savršenim dodatkom za dekoraciju vašeg terarija. Dodajte rustikalni šarm i autentičnost svom terariju.
  • Lako za upotrebu: Naše kamenje za drenažu je jednostavno za postavljanje. Jednostavno ga rasporedite na dno terarija prije dodavanja tla ili supstrata.
  • Veličina pakiranja: Proizvod dolazi u praktičnom pakiranju koje će zadovoljiti potrebe čak i većih terarija.

Održavanje zdravog terarija nikada nije bilo lakše. Odaberite naše kamenje za drenažu i osigurajte da vaše biljke imaju optimalne uvjete za rast i razvoj.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.