PRUNUS L “Marbled White”-lovor višnja

SKU: 2850

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: fi 17cm / 30-40cm

NA VEĆE KOLIČINE ODOBRAVAMO POPUST, zvati na kontakt broj

14,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PRUNUS L “Marbled White”

Prunus L ‘Marbled White’ je sorta zimzelene biljke koja pripada rodu Prunus. Ova sorta je poznata po svojim izuzetno atraktivnim i dekorativnim listovima.

Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj biljci:

  1. Izgled: Ima velike, sjajne listove koji su tamnozeleni s bijelim ili kremastim mramornim uzorcima. Ovaj mramorni uzorak na listovima daje biljci poseban vizualni efekt i čini je vrlo dekorativnom.
  2. Rast: Ova sorta zimzelene biljke može narasti do visine od 2 do 3 metra, a širina se može prilagoditi rezidbom.
  3. Cvatnja: Proizvodi sitne, bijele cvjetove tijekom proljeća. Cvjetovi nisu posebno dekorativni, a glavna atrakcija ove biljke su njezini listovi.
  4. Otpornost: Ova sorta je otporna i može podnijeti različite vremenske uvjete. Tolerira i hladne zime i topli ljetni period, što je čini prilagodljivom za različite klimatske zone.
  5. Korištenje: Prunus L ‘Marbled White’ je popularan izbor za pejzažno uređenje vrta ili parkova zbog svojih dekorativnih listova. Može se koristiti kao pojedinačna biljka ili u skupinama kako bi se postigao efekt mramornog lišća.
  6. Njega: Ova sorta je relativno jednostavna za održavanje. Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja i povremena rezidba kako bi se oblik biljke održao mogu biti potrebni.
  7. Sjeme i voće: Nakon cvatnje, biljka može razviti male crne plodove. Međutim, voće nije jestivo te se ne uzgaja zbog njega.

Ova sorta Prunusa je posebno popularna zbog svojih atraktivnih listova i dekorativnog efekta koji unosi u vrt ili pejzaž. Njena mramorna bjelina na listovima čini je izvanredno privlačnom biljkom za dodavanje teksture i boje u zeleni vrt

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.