PRUNUS L “Marbled White”-lovor višnja

SKU: 2850

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: fi 17cm / 30-40cm

NA VEĆE KOLIČINE ODOBRAVAMO POPUST, zvati na kontakt broj

14,00 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PRUNUS L “Marbled White”

Prunus L ‘Marbled White’ je sorta zimzelene biljke koja pripada rodu Prunus. Ova sorta je poznata po svojim izuzetno atraktivnim i dekorativnim listovima.

Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj biljci:

  1. Izgled: Ima velike, sjajne listove koji su tamnozeleni s bijelim ili kremastim mramornim uzorcima. Ovaj mramorni uzorak na listovima daje biljci poseban vizualni efekt i čini je vrlo dekorativnom.
  2. Rast: Ova sorta zimzelene biljke može narasti do visine od 2 do 3 metra, a širina se može prilagoditi rezidbom.
  3. Cvatnja: Proizvodi sitne, bijele cvjetove tijekom proljeća. Cvjetovi nisu posebno dekorativni, a glavna atrakcija ove biljke su njezini listovi.
  4. Otpornost: Ova sorta je otporna i može podnijeti različite vremenske uvjete. Tolerira i hladne zime i topli ljetni period, što je čini prilagodljivom za različite klimatske zone.
  5. Korištenje: Prunus L ‘Marbled White’ je popularan izbor za pejzažno uređenje vrta ili parkova zbog svojih dekorativnih listova. Može se koristiti kao pojedinačna biljka ili u skupinama kako bi se postigao efekt mramornog lišća.
  6. Njega: Ova sorta je relativno jednostavna za održavanje. Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja i povremena rezidba kako bi se oblik biljke održao mogu biti potrebni.
  7. Sjeme i voće: Nakon cvatnje, biljka može razviti male crne plodove. Međutim, voće nije jestivo te se ne uzgaja zbog njega.

Ova sorta Prunusa je posebno popularna zbog svojih atraktivnih listova i dekorativnog efekta koji unosi u vrt ili pejzaž. Njena mramorna bjelina na listovima čini je izvanredno privlačnom biljkom za dodavanje teksture i boje u zeleni vrt

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.