HYDRANGEA P “Pink Lady”

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE:  umjereno

 

9,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA P “Pink Lady”

HYDRANGEA P “Pink Lady” je izvanredna vrsta hortenzije koja donosi elegantnu ljepotu i nježnu harmoniju u vaš vrt. Njezini cvjetovi u obliku piramide odišu nježnim rozim tonovima, stvarajući prikaz boja koji će očarati svakog promatrača.

Briga o ovoj biljci je jednostavna i ispunjavajuća, čineći je izvrsnim izborom za sve ljubitelje cvjetnih vrtova. Posadite je na mjesto s puno sunčeve svjetlosti ili blagom polusjenom kako bi njeno cvjetanje postiglo pun potencijal. Redovito zalijevanje, održavajući tlo konstantno vlažnim, pomoći će održati zdrav rast. Ova hortenzija također ima sposobnost mijenjanja boje cvjetova ovisno o pH vrijednosti tla, dodajući dinamiku i iznenađenje vašem vrtu.

Raste do srednje veličine, stvarajući izuzetan vizualni efekt u vašem vrtu.

Vizualizirajte ovu elegantnu biljku kako dodaje nježnost i harmoniju vašem vrtu, stvarajući osjećaj mira i prirodnog bogatstva. Neka ova hortenzija bude svijetla točka u vašem vrtu, privlačeći pažnju svojim predivnim cvjetovima i nježnom vibracijom. Njena prisutnost i šarmantni cvatovi čine je izvrsnim dodatkom za vašu kolekciju cvjetnih biljaka. Uživajte u promatranju kako ova prekrasna hortenzija raste i razvija se, donoseći osjećaj elegancije i ljepote u svaki kutak vašeg vrta.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI 19/40 cm

,

FI 14/40 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.