PAULOWNIA “Tomentosa”

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

sadnice baliranog korijena u proljeće ili jesen

ZALIJEVANJE: umjereno

 

3,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PAULOWNIA “Tomentosa”

PAULOWNIA “Tomentosa” je impresivno drvo koje će oduševiti svakog ljubitelja prirode svojom brzinom rasta i izuzetnom ljepotom. Ovo drvo, također poznato kao “kraljevska paulownia” donosi svoj šarm u vaš vrt ili okoliš.

Izgled: Odlikuje se svojim širokim, srcolikim listovima i prekrasnim grozdastim cvjetovima koji izgledaju poput lavande ili ljubičaste trube. Njeni listovi su svijetlo zeleni, a cvjetovi obično dolaze u proljeće prije nego što se listovi u potpunosti razviju. Ovo drvo ima elegantan, luksuzan izgled koji će zasigurno privući pažnju.

Njega: Voli sunčano mjesto kako bi njen brzi rast bio optimalan. Ovo drvo je poznato po svojoj iznimnoj brzini rasta, stoga ga je potrebno redovito obrezivati kako bi se održala željena forma i veličina. Također je važno redovito zalijevati kako bi se osigurala adekvatna vlažnost tla.

PAULOWNIA “Tomentosa” je pravo čudo prirode koje će privući svakog vrtlara svojom brzinom rasta i nevjerojatnom ljepotom. Ovo drvo stvara osjećaj čarolije i ljepote u svakom vrtu ili okolišu. Njena sposobnost brzog rasta čini je idealnim izborom za one koji žele brzo postići zelenu barijeru ili sjajno drvce u svom vrtu.

Osim svoje estetske privlačnosti, također ima ekološku korist jer pomaže u smanjenju emisija ugljičnog dioksida iz zraka. Njeni listovi su izvanredno veliki i učinkoviti u procesu fotosinteze, što doprinosi poboljšanju kvalitete zraka u vašem okolišu.

Njena prisutnost i impresivna pojava čine je izvrsnim dodatkom za svaki vrt ili okoliš. Uživajte u promatranju kako ovo izvanredno drvo raste i razvija se, donoseći osjećaj čuda i prirodne raskoši u svaki kutak vašeg prostora

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

TEGLIRANA SADNICA FI14/60cm, BALIRANI KORIJEN 35cm, TEGLINA SADNICA FI10

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.