RUŽMARIN OFF “Prostratus”

SKU: 1191

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

VELIČINA: cca fi 14 cm / 25 cm

 

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

RUŽMARIN OFF “Prostratus”

Rosmarinus prostratus je vrsta ružmarina koja raste nisko uz tlo, stvarajući tepih od aromatičnih lišća i cvjetova.

Izgled i karakteristike: Rosmarinus prostratus je zimzeleni grm niskog rasta, često se širi vodoravno i oblikuje tepih. Njegovi listovi su igličasti, tamnozeleni i imaju izražen miris. Cvjetovi su obično plavi ili ljubičasti, pojavljuju se u gustim grozdovima i dodaju dodatnu atraktivnost biljci.

Potrebna njega: Rosmarinus prostratus preferira sunčano mjesto kako bi imao dovoljno svjetla za rast i cvatnju. Tolerira sušu i dobro podnosi suhe uvjete, što ga čini izvrsnim izborom za suhe i stjenovite vrtove. Održavanje tla dobro dreniranim i povremeno orezivanje pomažu održati zdrav rast i kompaktnu formu.

Dekorativna uporaba: Rosmarinus prostratus često se koristi kao pokrivač tla u vrtovima, stjenovitim vrtovima i obalnim područjima. Njegov niski rast i mirisni listovi čine ga atraktivnim izborom za stvaranje tepiha koji dodaje teksturu i boju raznim okruženjima. Također se može koristiti u saksijama ili visećim košarama kako bi se stvorila kompaktna i mirisna dekoracija.

Rosmarinus prostratus je popularan izbor među vrtlarima zbog svoje prilagodljivosti, otpornosti na sušu i jednostavne njege. Njegova niska i široka forma čini ga svestranom biljkom koja se može koristiti za različite estetske i funkcionalne svrhe u vrtu

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.