SUPSTRAT ZA ANTHURIUM/ORHIDEJU – 5 L

SASTAV: Kokosova vlakna, perlit, kora, zeolit, aktivni ugljen, mikrofauna

KOLIČINA: 5 L

10,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SUPSTRAT ZA ANTHURIUM/ORHIDEJU – 5 L

Ova mješavina posebno je razvijena kako bi zadovoljila velike epifitske korijene Anthuriuma i Orhideja. Veliki udio kore čini značajan postotak smjese, stvarajući ogromne zračne komore kroz koje korijeni mogu prolaziti, pričvrstiti se i razgraditi samu koru. Nizak postotak humusnih komponenata (primjerice, kokosova vlakna) znači da će ova mješavina uvijek ostati labava i lagana čak i kad se povremeno prelijeva vodom. No ova mješavina nije namijenjena samo Anthuriumu i Orhidejama, zapravo Bromelija ili čak velika epifitska Hoja izvrsno će odgovarati ovoj mješavini!

Što Anthurium i Orhideje žele od svog tla: Najvažniji faktor za ove biljke je zrak. Mnoge vrste Anthuriuma i Orhideja u divljini su ukorijenjene u drveće, pa su njihovi korijeni naviknuti na puno zraka i malo stvarnog materijala poput tla. Međutim, dodali smo dovoljno humusnih materijala kako bismo također zadovoljili Anthurium koji su poznati da rastu na tlu.

Kao i kod svih naših Premium mješavina, u supstratu se nalazi populacija pozitivnih bakterija, micelija i mikrofaune kako bi se stvorio posađeni ekosustav koji održava vašu biljku zdravom! Dovoljno hranjiva za prva 2 mjeseca rasta također se nalazi u svakom vrećici zajedno s našom specijalnom komponentom za pohranu hranjiva, zeolitom.

Idealno za: Bromelije, Clivia, Aspidistra, Božićni kaktus, Dischidia, Uskrsni kaktus, Fishbone kaktus, Hoja, Ružičasta biljka, Orhideje, Ananas biljka, Senecio rowleyanus.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.