ILEX CREN. “Dark Green Bonsai”

SKU: 2771

Ilex crenata “Dark Green” bonsai je očaravajuća i elegantna minijaturna verzija japanskog zimzelena.

Bonsai se može orezivati i oblikovati prema vašoj želji.

ZALIJEVANJE: umjereno

245,00 

NC u 30 dana: 350,00 
Besplatna dostava!

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ILEX cren. “Dark Green Bonsai”

Ilex crenata “Dark Green” bonsai je očaravajuća i elegantna minijaturna verzija japanskog zimzelena. Ova vrsta bonsaia se ponosi bujnim tamnozelenim lišćem i kompaktnim, fino teksturom rastom, čineći je izvrsnim dodatkom za svaku kolekciju bonsaia ili vrt.

Postavite svoj bonsai na mjesto koje prima svijetlu, ali neizravnu sunčevu svjetlost. To će pomoći održavanju vibrantne zelene boje lišća i poticati zdrav rast. Važno je osigurati redovito zalijevanje kako bi tlo ostalo stalno vlažno, ali ne i natopljeno vodom. Tijekom vrućih ili sušnih razdoblja, možda ćete trebati češće zalijevati kako biste spriječili isušivanje tla.

Bonsai se može orezivati i oblikovati prema vašoj želji. Redovito orezivanje i čeprkanje pomoći će održavanju kompaktne veličine i poboljšati njegovu složenu strukturu grančica. Dodatno potaknite zdrav rast i razvoj preporučivanjem gnojiva s balansiranim sporim oslobađanjem tijekom sezone rasta.

S malim, tamnozelenim lišćem i delikatnim oblikom pruža smiren i introspektivan ugođaj. Dok ga njegujete i brinete o njemu, svjedočit ćete kako njegova ljepota cvjeta, stvarajući osjećaj spokoja i prirodne elegancije u vašem prostoru.

Ukratko, Ilex crenata “Dark Green” bonsai je očaravajući i sofisticirani izbor za entuzijaste koji cijene umjetnost bonsaia. Postavite ga na svijetlo mjesto, redovito ga zalijevajte i pažljivo ga orezujte kako biste oblikovali njegov rast. S bujnim lišćem i delikatnim oblikom, ovaj bonsai donijet će dodir prirodne ljepote i harmonije u vaš prostor.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

1

,

2

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.