PHILODENDRON “Pink Princess”

SKU: 1863

ZALIJEVANJE: redovito, dva puta tjedno ljeti i jednom tjedno zimi.

VELIČINA SADNICE: FI 12 cm / 20-25 cm

17,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILODENDRON “Pink Princess”

PHILODENDRON “Pink Princess”  je impresivna sobna biljka poznata po svojem atraktivnom lišću s nijansama roze boje. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj popularnoj vrsti filodendrona:

 • Opis:
  • Philodendron Pink Princess je zimzelena biljka koja ima tamno zelene listove s različitim nijansama roze boje. Roza boja može varirati od svijetle do tamne, stvarajući atraktivan kontrast.
 • Rast i Veličina:
  • Ova biljka obično raste kao penjačica ili se može uzgajati kao kompaktna biljka. Ako se pruži potpora, može narasti u impresivnu penjačku biljku.
 • Svjetlo:
  • Preferira svijetlo, ali indirektno svjetlo. Trebala bi biti izbjegavana izravna sunčeva svjetlost, posebno tijekom vrućih dijelova dana.
 • Temperatura:
  • Ova biljka preferira toplije uvjete, a temperatura između 18-24°C je optimalna.
 • Zalijevanje:
  • Zalijevajte kada gornji sloj tla postane suh na dodir. Izbjegavajte prekomjerno zalijevanje kako biste spriječili truljenje korijena.
 • Estetska Vrijednost:
  • Philodendron Pink Princess je cijenjen zbog svoje estetske privlačnosti. Njegovo lišće čini ga upečatljivom biljkom u svakom unutarnjem prostoru.
 • Posebne Napomene:
  • Boje na lišću ovise o svjetlu i uvjetima rasta, pa biljka može pokazivati različite nijanse roza boje.

Ova sorta filodendrona privlači pažnju svojim jedinstvenim izgledom, čineći je popularnim odabirom među ljubiteljima sobnih biljaka.

 

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.