Trgovina FIKUS “Benjamin Golden King”

FIKUS “Benjamin Golden King”

SKU: 1705

Fikus “Benjamin Golden King”

Fikus se ubraja među najpoznatije sobno bilje i uzgaja se već dugi niz godina. Prekrasno sjajno lišće raznoliko je s kremastim zlatnim naglascima, pružajući izuzetno atraktivan ukrasni izgled.

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 2 m

VELIČINA SADNICE: 70 cm / fi 17

 

16,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Fikus “Benjamin Golden King”

Ficus benjamina Zlatni ili ( Ficus “Benjamin Golden King”) kralj je jedna od najpopularnijih biljaka na raspolaganju. To je savršen izbor za različite lokacije na kojima bi mogli biti kod kuće ili u uredu! Ficus Benjamin Zlatni Kralj ili ( Ficus “Benjamin Golden King”) je jedna od najpopularnijih biljaka na raspolaganju. To je savršen izbor za različite lokacije na kojima bi mogli biti kod kuće ili u uredu! Prekrasno sjajno lišće raznoliko je s kremastim zlatnim naglascima, pružajući izuzetno atraktivan ukrasni izgled. Prilagodljivo i biljka lakog rasta, čak ih možete postaviti vani u ljeto kao središnji dio na zaslonu tropske posteljine ili plantaže. Kao i kod mnogih zatvorenih biljaka, fikus promiče osjećaj blagostanja, čišćenja zraka. Fikus se ubraja među najpoznatije sobno bilje i uzgaja se već dugi niz godina. Nakon Drugog svjetskog rata je iz godine u godinu postajao sve traženija sobna biljka. Srodnik je običnoj smokvi (Ficus carica), a porijeklom je iz tropskih krajeva.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.