DISCHIDIA”Pangolin Kisses”

SKU: 1455

Spada u porodicu sukulenata. Ona je iznimno jednostavna za uzgoj te je fantastična dekorativna kućna biljka. Povremeno ima sitne bijele cvijetove.

ZALIJEVANJE: zalijevajte redovito, ocijedite višak vode

RAST: do 1-1,5 m

VELIČINA SADNICE:  cca 15 cm / FI 12

19,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Dischidia Pangolin Kisses

Dischidia „Pangolin Kisses“ spada u porodicu sukulenata. Ona je iznimno jednostavna za uzgoj te je fantastična dekorativna kućna biljka. Sa svojim skoro kružnim mesnatim zelenim lišćem, koje se formira uzduž stabljika povremeno je ukrašena sitnim bijelim cvjetovima. Dischidia Pangolin Kisses čini izvrsnu biljku u tegli. Zalijevajte ju redovito tijekom toplijih mjeseci, vodeći računa da se sva voda koja je viška može slobodno ocijediti.

Pokušajte održati ravnomjerne temperature, pa stoga izbjegavajte sadnju kraj radijatora ili na mjestu gdje je propuh. Idealna pozicija za Dischidia „Pangolin Kisses“ jest na indirektnoj svjetlosti.

Zimi je ostaviti sušom nego inače, a zalijevajte samo kada kompost postane sasvim suh.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.