EUONYMUS japonicus “Microphyllus”

SKU: 960

Euonymus japonicus Microphyllus

mali zimzeleni grm iz porodice Celastraceae. Uspravne je stabljike, sa sićušnim tamnozelenim listovima ukrašenim kremasto-bijelom bojom sa žućkastim naglascima.

ZALIJEVANJE: Zalijevajte redovito

VELIČINA SADNICE: 40 cm / Fi 17

8,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EUONYMUS japonicus “Microphyllus”

Euonymus japonicus “Microphyllus” je kompaktna i atraktivna biljka koja će dodati elegantnu teksturu i zelenu svježinu vašem vrtu. Ova sorta japanskog euonima ističe se svojim sitnim lišćem i gustim rastom, čineći je izvrsnim izborom za uređenje rubnjaka, živica ili kontejnerskog uzgoja.

Preferira sunčano do djelomično zasjenjeno mjesto u vrtu kako bi postigla svoj najbolji rast i gustoću. Ova biljka voli obilje svjetla kako bi zadržala svoj kompaktni izgled i intenzivnu zelenu boju lišća. Također je prilagodljiva biljka koja može tolerirati različite uvjete tla.

Održavanje je obično jednostavno. Zalijevanje treba biti umjereno, a tlo dobro drenirano kako bi se spriječilo zadržavanje viška vlage oko korijena. Ova biljka također podnosi povremene suše, što je čini pogodnom za sušnije uvjete.

Biljka doseže visinu oko 60-90 cm, a njezino sitno lišće stvara gustu i kompaktnu pojavu. Ova sorta je odlična za stvaranje niskih živica ili za uređenje rubnjaka gdje će dodati profinjen izgled.

Obično nije podložna teškim štetnicima ili bolestima ipak povremeno provjeravajte biljku kako biste bili sigurni da se dobro razvija.

Ukratko, Euonymus japonicus “Microphyllus” je kompaktna sorta japanskog euonima koja će dodati elegantnu teksturu i zelenu svježinu vašem vrtu svojim sitnim lišćem i gustim rastom. Uživajte u njenom jednostavnom održavanju i dodajte poseban šarm svom okolišu. Pružite joj sunčano do djelomično zasjenjeno mjesto, dobro drenirano tlo i divite se njenom kompaktnom izgledu koji će dodati profinjenost i ljepotu vašem vrtu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.