Trgovina PHILODENDRON “Birkin”

PHILODENDRON “Birkin”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Ukrasna biljka s tamnozelenim sjajnim listovima u obliku srca koja počinju zeleno i postupno razvijaju raznolikost kaku rastu. Jače svjetlo također može povećati kontrast boja. Obično ostaje kompaktan.

Atraktivna sobna biljka; rast će u suptropskim vrtovima u sjeni i na podu.

SADNJA: proljeće, ljeto, filtrirano sunce je potrebno za dobar razvoj biljke

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito

RAST:  100  cm 

VELIČINA SADNICE: 35 cm / FI 12 cm

9,29  (70,00 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Philodendron “Birkin”

Ukrasna biljka (Philodendron “Birkin”) s tamnozelenim sjajnim listovima u obliku srca koja počinju zeleno i postupno razvijaju raznolikost kaku rastu. Jače svjetlo također može povećati kontrast boja. Obično ostaje kompaktan.

Atraktivna sobna biljka; rast će u suptropskim vrtovima u sjeni i na podu.

Za najbolje rezultate pružite obilje, filtriranog svjetla. Zaštitite od hladnoće i držite vlažnom tijekom vrućih razdoblja, ostavljajući je da se malo osuši kako se ne bi prelila. Filodendroni uspijevaju u vlažnim uvjetima, redovito magle. Nanesite gnojivo s usporenim oslobađanjem tijekom proljeća i gnojivo na bazi tekućine na svakih 2-4 tjedna tijekom toplijih mjeseci, pripazite da otopinu razrijedite na polovinu preporučene doze kako cvijet ne bi izgorio . Za sobne biljke – listove nježno obrišite vlažnom krpom ako primijetite da skupljaju prašinu, ovo će osvježiti lišće do svog uobičajenog sjajnog završetka. Ponovno posudite biljke u posudama početkom proljeća.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.