SALIX ARBUSCULA pendula

SKU: 937

 SADNJA: proljeće, ljeto, snažno sunce je potrebno za dobar razvoj biljke ili barem djelomično

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito

 VELIČINA SADNICE: cca fi 19 cm / 80 cm

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SALIX “Arbuscula” pendula

Salix “Arbuscula”, poznat i kao “Patuljasta vrba” ili “Dwarf Willow”, je malena vrba koja se često nalazi u hladnim i tundrenim područjima.

Izgled i karakteristike: Patuljasta vrba je niska i kompaktna biljka koja se obično razvija kao niski grm ili pokrovni raslin. Njene grane su tanke i puzave, a listovi su mali i uski. Cvjetovi patuljaste vrbe su obično neugledni i skupljeni u cvatove koji se pojavljuju u proljeće prije nego što se razviju listovi. Njeno drvenasto stablo može biti razgranato, a u zrelim fazama može se pojaviti siva kora.

Potrebna njega: Patuljasta vrba je otporna biljka koja dobro podnosi hladne uvjete. Ona preferira sunčana ili djelomično zasjenjena mjesta i dobro drenirano tlo. Ova vrsta vrbe se prilagođava siromašnim tlima i može podnijeti sušu, ali dobro je zalijevati je tijekom suhih razdoblja kako bi se potakao rast.

Dekorativna uporaba: Iako patuljasta vrba može biti više funkcionalna nego dekorativna biljka, ona može pružiti dodatnu dimenziju tundrenim vrtovima ili stijenskim vrtovima. Njena niska visina i razgranat rast čine je pogodnom za pokrivanje tla i stvaranje prirodnih barijera.

Patuljasta vrba igra važnu ulogu u ekosustavima hladnih regija, pružajući hranu i sklonište raznim vrstama divljih životinja. Ova vrsta vrbe je prilagođena izazovnim uvjetima i igra svoju ulogu u očuvanju tih osjetljivih ekosustava.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.