EUONYMUS JAPONICUS “Paloma Blanca”

Izvrsna je za vrtne podloge, ograde, terase i samostalno u posudama. Dobra je za uporabu i kao niska živica. Grmlje uglavnom ne treba obrezivati.

SADNJA: u jesen ili proljeće

ZALIJEVANJE: srednje vlažnosti

RAST: do 75 cm

VELIČINA SADNICE: cca 25 cm / FI 19

14,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EUONYMUS JAPONICUS “Paloma Blanca”

‘Paloma Blanca’ je kompaktan, gust, zimzeleni grm s uspravnim stabljikama koji nose jajolike, nazubljene i kožnate tamnozelene listove koji su zelenkasto-bijele boje kada su mladi i u proljeće. Sitni zeleni cvjetovi u kasno proljeće ili rano ljeto povremeno su popraćeni plodom u jesen. Može narasti u visinu i širinu do 0.7 m. Izvrsna je za vrtne podloge, ograde, terase i samostalno u posudama. Dobra je za uporabu i kao niska živica.

Grmlje uglavnom ne treba obrezivati. Preporuka je da se jednom ili dva puta godišnje reže kako bi se održala u željenome obliku.

Odgovara joj mjesto na suncu ili u djelomičnoj sjeni te dobro ocijeđeno tlo srednje vlažnosti. Nakon što se dobro primila u zemlju, tolerira i suho tlo. Tijekom oštrih zimskih mjeseci, cijenit će malo zimske zaštite poput dodatnog sloja pokrivača oko svoje baze. U proljeće je novi rast biljke vrlo osjetljiv na oštećenja od mraza.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.