MONSTERA OBLIQUA “Peru”

SKU: 2683

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca fi 12 cm / 25 cm

56,25 

NC u 30 dana: 75,00 

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MONSTERA OBLIQUA “Peru”

Monstera obliqua “Peru” je zanimljiva biljka koja će sigurno privući pažnju svojim jedinstvenim izgledom. Ova vrsta Monstere je popularna zbog svojih sitnih listova s izraženim rupama i nepravilnim oblicima te je odličan izbor za one koji traže biljku s neobičnim i privlačnim karakteristikama.

Najbolje uspijeva u svijetlim, indirektnim svjetlosnim uvjetima. Izravna sunčeva svjetlost može izgorjeti osjetljive listove, stoga je važno smjestiti biljku na mjesto koje pruža filtriranu svjetlost ili polusjenu. Ova biljka preferira toplije temperature i umjerenu vlažnost zraka.

Zalijevanje treba biti umjereno. Tlo treba biti ravnomjerno vlažno, ali ne preplavljeno. Prije zalijevanja, provjerite je li gornji sloj tla lagano osušen. Ova biljka također cijeni povremeno prskanje lišća kako bi se održala optimalna vlažnost.

Može narasti do visine od oko 30-60 cm, ovisno o uvjetima uzgoja. Njeni listovi su maleni, tanki i oblikuju se u nepravilne obrasce s rupama. Izgledaju gotovo kao mreža ili sitna čipka. Ova biljka ima puzavu naviku rasta, pa je idealna za viseće košare ili kao zelena obloga na policama.

Održavanje Monstere obliqua “Peru” je relativno jednostavno. Redovito uklanjajte suhe ili oštećene listove kako biste održali biljku urednom i zdravom. Povremeno obrišite prašinu s lišća kako biste održali sjaj i potaknuli fotosintezu. Budite pažljivi na moguće štetnike, kao što su lisne uši ili paukove grinje, i poduzmite potrebne mjere ako primijetite infestaciju.

Ukratko, Monstera obliqua “Peru” je zanimljiva biljka s malenim listovima i izraženim rupama. Smjestite je na svijetlo do polusjenovito mjesto, održavajte umjereno zalijevanje i vlažnost zraka. Monstera obliqua “Peru” će sigurno privući pažnju svojim jedinstvenim izgledom i dodati dozu egzotike u vaš prostor.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.