Trgovina HYDRANGEA ASPERA “Hot Chocolate”

HYDRANGEA ASPERA “Hot Chocolate”

SKU: 2689

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: povremeno

VELIČINA:  cca fi 23cm /  55 cm

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA ASPERA “Hot Chocolate”

Je prekrasna vrsta hortenzije koja se ističe svojim jedinstvenim lišćem i privlačnim cvjetovima. Ova biljka će unijeti toplinu i raznolikost u vaš vrt ili dvorište svojim izražajnim bojama i teksturama.

Hydrangea aspera “Hot Chocolate” preferira mjesto s polusjenom ili djelomičnim suncem kako bi postigla najbolje rezultate. U potpunom suncu lišće može izgubiti svoju tamnu boju, stoga je idealno smjestiti je na mjesto koje pruža filtriranu svjetlost. Ova biljka preferira dobro drenirano tlo i umjerenu vlažnost.

Zalijevanje Hydrangea aspera “Hot Chocolate” treba biti redovito, održavajući tlo vlažnim, ali ne preplavljenim. Provjeravajte tlo prije zalijevanja kako biste bili sigurni da gornji sloj tla lagano osuši. Također, koristite sloj malča oko biljke kako biste zadržali vlagu i spriječili rast korova.

Hydrangea aspera “Hot Chocolate” može narasti do visine od oko 1,5 do 2 metra, ovisno o uvjetima uzgoja. Njeno lišće je izrađeno od brončane do tamno smeđe boje s naglašenim kontrastom između mladih i zrelih listova. Cvjetovi ove hortenzije su ružičaste boje i obično se pojavljuju tijekom ljeta, dodajući živost i ljepotu vrtu.

Održavanje Hydrangea aspera “Hot Chocolate” je relativno jednostavno. Uklonite suhe cvjetove nakon cvatnje kako biste potaknuli daljnji rast i cvjetanje. Također, povremeno obrezivanje biljke pomoći će joj da zadrži svoj oblik i gustoću. Redovito pregledavajte biljku kako biste uočili eventualne bolesti ili štetnike i poduzmite odgovarajuće mjere ako je potrebno.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.