LONICERA H. “Copper Beauty”zimzelena

SKU: 1990

VELIČINA SADNICE: cca fi 17 cm / 75 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

15,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

LONICERA H. “Copper Beauty”

Lonicera h “Copper Beauty” je očaravajuća penjačica koja će dodati rustikalnu ljepotu i boju vašem vrtu ili vrtu na balkonu. Ova sorta bršljana ističe se svojim atraktivnim brončano-zlatnim lišćem i sposobnošću da se elegantno omota oko potpornih struktura ili rešetki.

Preferira sunčano ili polusjenovito mjesto kako bi postigla svoju najbolju boju lišća i rast. Ova biljka voli obilje svjetlosti kako bi zadržala svoj karakteristični brončano-zlatni sjaj. “Copper Beauty” je poznat po svojoj otpornosti na hladnoću i može podnijeti različite klimatske uvjete.

Održavanje  je obično jednostavno. Zalijevanje treba biti umjereno, posebno tijekom sušnih razdoblja, ali pripazite da tlo ne ostane previše vlažno. Biljka preferira dobro drenirano tlo kako bi se spriječilo zadržavanje viška vlage oko korijena. Redovito obrezivanje pomoći će održavanju urednog izgleda i poticati zdrav rast.

Biljka može doseći visinu od oko 2-3 metra, a njezino lišće stvara šarmantni izgled. Njezina sposobnost penjanja i omatanja oko potpornih struktura stvara slikovitu scenografiju koja će se istaknuti u vašem vrtu ili prostoru.

Ova penjačica obično nije podložna teškim štetnicima ili bolestima. No, povremeno provjeravajte biljku kako biste bili sigurni da se dobro razvija.

Ukratko, Lonicera henryi “Copper Beauty” je očaravajuća penjačica. Uživajte u njenom jednostavnom održavanju i dodajte poseban šarm svom okolišu. Pružite joj sunčano ili polusjenovito mjesto, dobro drenirano tlo i divite se njenom blistavom izgledu koji će donijeti toplinu i karakter vašem vrtu ili balkonu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.