ACER “Jack Frost- Ice Dragon”

SKU: 2742

VELIČINA SADNICE: cca fi 23 cm / 75 cm

SADNJA: teglirane sadnice u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

50,00 

7 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ACER “Jack Frost”

“Jack Frost” javori su uzbudljiva nova kolekcija malih do srednje velikih javora za uređenje krajolika iz rasadnika Iseli. Ova kolekcija javora hibridizirana je tijekom posljednjih 20+ godina, koristeći Acer pseudosieboldianum kao osnovu za otpornost na niske temperature, u kombinaciji s ljepotom razgranate strukture i lišća Acer palmatum. Evaluirani su i odabrani da podnesu dramatične promjene vremena u gornjem srednjem dijelu Sjeverne Amerike. Kolekcija “Jack Frost” javora donosi novu razinu trajnosti popularnoj skupini ukrasnog drveća.

Priprema rupe i tla: Iskopajte rupu za sadnju minimalno dvostruko širu od korijena, ali ne dublju. Dubina rupe treba omogućiti čvrsto tlo ispod korijena, tako da se korjenova izbrazda na vrhu nalazi nešto više od završne razine sadnje. Tlo treba biti dobro drenirano što je posebno važno kada je u pitanju glinasto tlo.

Sadnja: Nakon što je rupa pripremljena, postavite drvo u rupu za sadnju. Dobro zalijte prije nego potpuno napunite rupu kako biste uklonili zračne džepove, a zatim opet zalijte nakon što je sadnja završena. Najbolje je vezati veća stabla kako se ne bi prevrnula ili srušila. Ne povlačite biljku prema dolje za vrh kad sadite jer to može pokidati korijene i odvojiti biljku od korijena.

Nemojte dopustiti da vaša biljka presuši. Prilagodite zalijevanje vremenskim uvjetima. Tijekom sušnog razdoblja ljeti, zalijevajte duboko jednom ili dva puta tjedno, polako natapajući područje oko biljke do dubine od 10 cm. Ne prelijevajte vodom. Ako je tlo vlažno, nemojte dodavati vodu. Može biti korisno stvoriti lagani “džep” oko biljke kako bi voda ostala zadržana. Nakon što se biljka ukorijeni ili prije obilnih kiša, vratite tlo oko biljke na prirodnu razinu kako tlo ne bi ostalo previše natopljeno vodom.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.