Trgovina LEUCOTHOE KEIS. “Royal Ruby”

LEUCOTHOE KEIS. “Royal Ruby”

SKU: 2774

VELIČINA SADNICE: cca fi 17 cm / 30 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

11,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

LEUCOTHOE KEIS. “Royal Ruby”

Leucothoe keiskei “Royal Ruby” je prekrasna zimzelena biljka koja će dodati dubinu boje i teksturu vašem vrtu. Ova sorta Leucothoe ističe se svojim tamno crvenim lišćem na vrhovima grana i privlačnim oblikom, čineći je izvrsnim izborom za uređenje cvjetnih gredica, rubova staza ili kao kontrastnu biljku u vrtu.

Preferira djelomično zasjenjeno do svijetlo zasjenjeno mjesto u vrtu kako bi postigla svoj najbolji izgled i boju lišća. Ova biljka voli manje svjetla kako bi očuvala svoju karakterističnu tamnu crvenu boju. “Royal Ruby” je poznat po svojoj otpornosti na hladnoću i može podnijeti različite klimatske uvjete.

Održavanje  je obično jednostavno. Zalijevanje treba biti umjereno, posebno tijekom sušnih razdoblja, ali pripazite da tlo ne ostane previše vlažno. Biljka preferira dobro drenirano tlo kako bi se spriječilo zadržavanje viška vlage oko korijena. Povremeno uklanjanje suhih ili oštećenih grana pomoći će održavanju urednog izgleda.

Visina  obično doseže oko 60-90 cm, a njeno tamno crveno lišće stvara zanimljiv kontrast u vrtu. Njegova prisutnost dodaje dubinu i toplinu, istovremeno privlačeći pažnju i stvarajući očaravajući vizualni efekt.

Obično nije podložna teškim štetnicima ili bolestima. No, povremeno provjeravajte biljku kako biste bili sigurni da se dobro razvija.

Ukratko, Leucothoe keiskei “Royal Ruby” je prekrasna zimzelena biljka koja će dodati dubinu boje i teksturu vašem vrtu svojim tamno crvenim lišćem i atraktivnim rastom. Uživajte u njenom jednostavnom održavanju i dodajte poseban šarm svom okolišu. Pružite joj svijetlo zasjenjeno mjesto, dobro drenirano tlo i divite se njezinom tamnom crvenom izgledu koji će dodati bogatstvo i privlačnost vašem vrtu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.