HAWORTHIA

SKU: N/A

 

ZALIJEVANJE: po potrebi

 

 

4,00 5,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HAWORTHIA

Haworthia je veliki rod malih mesnatih endemskih biljaka zemalja Južne Afrike ( Mozambik , Namibija , Lesoto , Svaziland i Južna Afrika ).

Kao i aloje , oni su pripadnici poddružine Asphodeloideae i uglavnom podsjećaju na minijaturne aloje, osim po svojim cvjetovima, koji se razlikuju po izgledu. Popularne su biljke u vrtu i kontejnerima.

Haworthias su mali i zasluženo popularni sukulenti iz južne Afrike. Obično su jednostavne kulture, male i praktične veličine. Tolerantnije na skromnu rasvjetu od mnogih sočnih biljaka i dolaze u mnogim lijepim varijacijama na zajedničku temu. Iako su mali bjelkasti cvjetovi manje nego spektakularni, oni nagrađuju i vrlo su voljni da izađu u različitim uvjetima.

 Prava slava je u sočnim lišćem koji se, ovisno o vrstama, mogu raznobojno obojati u zelenilo, crvenilo ili smeđe (do skoro crne). Neki imaju listove koji su tanki i češljasti, drugi debeli i masni. Neki su obični, drugi su označeni crtama, izbočinama, prugama ili točkama. Svi ovi čimbenici ukazuju na to zašto su Haworthias vrlo popularne sobne biljke koje se mogu uspješno uzgajati u zatvorenom prostoru u svim područjima svijeta. I na otvorenom gdje su mrazi rijetki i kratkog trajanja.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

WEST JOGO

,

CONCOLOR

,

ZEBRINA

,

FAS.ALBA

,

BIG BAND

,

LIMIFOLIA

,

COOPERI

,

SAVANNA

,

SPIDER WHITE

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.