Trgovina SYNGONIUM

SYNGONIUM

SKU: N/A

ZALIJEVANJE: po potrebi

3,50 10,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Syngonium

Syngonium podophyllum, poznat i kao Arrowhead Vine ili Nephthytis, popularna je sobna biljka poznata po svojim šiljastim, srcolikim lišćem. Evo nekoliko ključnih informacija o Syngonium podophyllum:

 • Lišće:
  • Lišće Syngonium podophyllum je šiljasto- srcolikog oblika, često s karakterističnim rezovima duž rubova. Ova biljka može imati različite boje lišća, uključujući zelenu, krem, ružičastu i šarenu.
 • Rast:
  • Syngonium podophyllum je penjačka biljka koja često formira guste grmove ili se penje po potporama. Ovisno o uvjetima uzgoja, može narasti do značajne duljine.
 • Svjetlo:
  • Preferira svijetlo, indirektno svjetlo, ali može podnijeti i niže razine svjetla. Izravno sunce treba izbjegavati, posebno tijekom vrućih dijelova dana.
 • Zalijevanje:
  • Syngonium podophyllum preferira vlažno tlo, ali ne podnosi prekomjerno zalijevanje. Zalijevajte umjereno i pustite da se gornji sloj tla lagano osuši prije sljedećeg zalijevanja.
 • Temperatura:
  • Udobna je pri normalnim sobnim temperaturama, između 18-24°C. Izbjegavajte izloženost biljke niskim temperaturama ispod 10°C.
 • Održavanje:
  • Syngonium podophyllum je općenito prilično jednostavan za održavanje. Redovito praćenje uvjeta rasta, zalijevanje i povremeno prskanje lišća pomažu u održavanju zdrave biljke.
 • Značajke:
  • Ova biljka često se koristi u unutarnjem uređenju prostora zbog svoje dekorativnosti i lakoće održavanja. Također je popularna kao biljka za uređenje visećih košara.

Syngonium podophyllum može biti lijepa i prilagodljiva biljka koja će dopuniti unutarnji prostor svojim elegantnim izgledom.

 

Syngonium podophyllum ‘Neon Robusta’, poznat i kao arrowhead vine, prirodno se nalazi od Meksika do Ekvadora. ‘Neon Robusta’ ima svijetlozeleno lišće s nijansom roza. Odrasle biljke mogu doseći do 1 metra visine s vijugavim granama do 2 metra duljine kad se uzgajaju kao kućne biljke. Vijugavi izdanci će rasti puno duže ako se uzgajaju u stakleničkom okolišu. Cvjetovi se rijetko pojavljuju u uzgoju. Ova je biljka zaštićena patentom pod brojem PP18013

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

NEON, NEON ROBUSTA, NEON fi 14, NEON fi 7, LIME, PODOPHYLLUM NEON

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.