SYNGONIUM

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Volite li ružičasto bilje? Syngonium Neon Robusta “Tiny Neon” pripada Africi. Biljka je popularna unutarnja ukrasna vinova loza i oblikuje viseće košare, terarije i stoliće.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

3,50  (26,37 kn) 13,50  (101,72 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Syngonium

Volite li ružičasto bilje? Syngonium Neon Robusta “Tiny Neon” pripada Africi. Biljka je popularna unutarnja ukrasna vinova loza i oblikuje viseće košare, terarije i stoliće. Listovi imaju gornju ružičastu nijansu s gornje strane čisto zelene boje. Mladi listovi streličaste glave narastu i dobiju zreli višeslojni izgled. Kompaktno biljno tijelo raste gusta stabljika bez grana koja ima zračne korijene ili čvorove za penjanje. Ova biljka niskog održavanja i lako se razmnožava pogodna je čak i za početnike.

Dodatne informacije
SORTA

NEON, NEON ROBUSTA, NEON fi 14, NEON fi 7, LIME

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.