Trgovina CHAMAECYPARIS OBT. “Nana Gracilis”

CHAMAECYPARIS OBT. “Nana Gracilis”

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA SADNICE: cca 30 cm / FI 17

12,00 55,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CHAMAECYPARIS OBT. “Nana Gracilis”

Chamaecyparis obtusa “Nana Gracilis” je iznimno atraktivan, usprani čempres koja će sjajno izgledati u svakom vrtu ili pejzažu. Ova čempres ima guste, mekane iglice koje su svijetlozelene boje, a grane su čvrste i čvrsto priljubljene uz debljinu stabla.

“Nana Gracilis” je vrlo spora rastuća sorta, što je čini idealnom za manje vrtove i posude. Ova sorta može doseći visinu do 1,2 metra, a širina krošnje se kreće od 50 do 60 centimetara. U jesen, boja iglica postaje tamnija, što daje prekrasan kontrast u vrtu.

Ovaj čempres preferira dobro drenirana tla i sunčano mjesto, ali može tolerirati i djelomičnu sjenu. “Nana Gracilis” je otporna na bolesti i štetnike, što je čini izvrsnim izborom za početnike i iskusne vrtlare.

Za najbolje rezultate, preporučuje se redovito orezivanje kako bi se održao oblik krošnje. Ova sorta također može biti dobar izbor za ukrasne živice ili vjetrozaštitne zaslone.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

30 cm / fi 17

,

35 cm / fi 19

,

fi 24 / 80 cm na štapu

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.