Trgovina ALBIZIA J. “S. Chocolate”

ALBIZIA J. “S. Chocolate”

SKU: 1079

VISINA: cca 80 cm / FI 18

RAST: do 600 cm

ZALIJEVANJE: po potrebi višak vode ocijediti ako je u tegli

SADNJA: teglirane sadnice kroz cijelu godinu

25,00 

7 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ALBIZIA JULIBRISSIN SUMMER CHOCOLATE

Albizia Julibrissin raste u dobro dreniranom tlu na punom suncu uz zaklon od hladnih vjetrova. Može preživjeti niske temperature ako je rast ljeti dovoljno zreo. Može pretrpjeti oštećenja lišća i odumiranje stabljike u oštrim zimama u hladnim ili sjevernim vrtovima, tako da je najbolje za južne okruga ili londonske vrtove gdje je vrlo popularno.

Albizia Julibrissin čini širok grm ili malo stablo s raširenom krošnjom u obliku kupole. Razmjerno je brzo rastuće i kako bi se osiguralo da će novi prirasti imati vremena za dozrijevanje, ne preporučujemo gnojidbu (osim ako se ne koristi selektivno rješenje za poticanje cvijeća). Ako je trebate obrezati, učinite to nakon opasnosti od mraza na proljeće. Albizia neće cvjetati ako odrežete više od trećine prošlogodišnjeg rasta, ali će napraviti duge izbojke.

Dajte mu dobru mješavinu poluplodnog, dobro dreniranog tla. Nikada ne smije stajati u vodi. Voli puno sunčevo sunce i što više topline više cvijeća. Stoga je takav položaj zaštićen od zimskog vjetra. Zimi dobro muliti, ali ljeti neka zagrije tlo iznad svojih korijena. Jednom kada se utvrdi, mogu potrajati dugi periodi suše, ali dovoljno vlage u ljetnim mjesecima osigurat će gušće i zdravije lišće. Otporna je na -20 ° C i može podnijeti kratkotrajne niže temperature. Ako se grane ozlijede nakon neuobičajeno hladne zime, ona se lako regenerira iz starijeg drva.

Obično se smatra atraktivnim, ali inferiornim drvetom. Može se koristiti kao naglasak travnjaka u područjima gdje su tla slaba ili alkalna. Izbjegavajte sadnju na područjima gdje je problem s vjetrom.

Albizia Julibrissin razmnožava se poluzrelim reznicama u ljeti.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.