Trgovina HOYA” Krimson Queen”

HOYA” Krimson Queen”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 485

Hoya Krimson Queen ima raznolike, zelene i ružičasto-bijele listove koji izrastaju na kaskadnim lozama uže poput užadi, što ovu Hoyu čini savršenom kao viseća biljka. Krimson Queen Hoya će s vremenom proizvesti prekrasne grozdove ružičastog cvijeća u obliku zvijezda.

 

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 6 m

VELIČINA SADNICE: cca 20 cm / FI 12

8,48  (63,89 kn)

NC u 30 dana: 8,48  (63,89 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Hoya Krimson Queen

 

Hoya Krimson Queen, popularna je kućna biljka uzgajana zbog svog sjajnog sjajnog lišća i slatko mirisnih cvjetova obojenih u obliku mesa toliko podsjeća na vosak da biste ga gotovo mogli pretvoriti u svijeće. Očaravajuća je ne samo zbog svog mirisa i voštanog izgleda, već i zbog činjenice da svaki cvijet izgleda poput zvijezde s petokrakom, a grozd se također nalazi u obliku zvijezde. H. carnosa se obrađuje više od 200 godina i rađa brojne imenovane kultivare, npr. Prikazuju lišće razmazano srebrno-sivo ili lišće raznobojno sa zlatom ili lišće nepravilno obojenih.

Što ovu Hoyu čini savršenom kao viseća biljka. Krimson Queen Hoya će s vremenom proizvesti prekrasne grozdove ružičastog cvijeća u obliku zvijezda.

Tropska biljka, hoya poznata i kao “voštani cvijet” zbog cvjetova u obliku porculana koji su uglavnom rođeni u grozdovima. I lišće može biti vidljivo. Rod je sa stotinama vrsta, svaka s različitim cvjetovima i lišćem.

Hoya Krimson Queen je zimzeleni, epifitski, CAM, grmoliki penjač visine do 6 metara.

Ovu vrstu Hoya vrlo je lako njegovati sve dok je držite na svijetlom mjestu i budite pažljivi s vodom. Poput mnogih drugih vrsta Hoye, i ova je vrsta epifitna u svom prirodnom staništu, što znači da je zapravo zračna biljka s mršavo sočnim lišćem.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.