PHILODENDRON SCANDENS “Micans”

SKU: 1457

ZALIJEVANJE: Vodite redovito, dva puta tjedno ljeti i jednom tjedno zimi.

RAST: do 6m

VELIČINA BILJKE: cca 25 cm / FI 12 cm

7,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILODENDRON SCANDENS “Micans”

Je kultivar Philodendrona scandens koji je poznat po svojim baršunastim listovima tamnozelene boje s crvenkastom nijansom na donjoj strani lista. Listovi su obično srcolikog oblika i mogu narasti od 5 do 7,5 centimetara u duljinu. Biljka ima viseći rast, a njezini izbojci često se koriste za ukrašavanje visećih košara ili kao puzajuće biljke na polici.

Philodendron scandens “Micans” također preferira svijetlo, neizravno osvjetljenje i dobro drenirano tlo. Zalijevanje treba biti umjereno, a tlo se treba lagano osušiti između zalijevanja. Ova biljka se može razmnožavati putem reznica stabljike, koje se mogu ukorijeniti u vodi ili vlažnom supstratu.

Imajte na umu da uvjeti rasta i izgled biljke mogu varirati ovisno o uvjetima uzgoja i individualnim karakteristikama biljke.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.