Trgovina PASJI TRN / SIBIRSKI ANANAS

PASJI TRN / SIBIRSKI ANANAS

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Pasji trn/ Sibirski ananas

Samonikla biljka, sama biljka je jestiva, razgranati, trnoviti grm, cvjeta u rano proljeće, uspijeva na suhom, pjeskovitom i vapnenastom tlu.

SADNJA: jesen ili rano proljeće

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 6 m

VELIČINA SADNICE:  100-130 cm

6,64  (50,03 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

PASJI TRN / SIBIRSKI ANANAS

Pasji trn (lat. Hippophae rhamnoides) samonikla je biljka iz porodice zlolesinki. Sama biljka je jestiva, a za nju se još koriste nazivi i vučji trn i vukodržica. Pasji trn je razgranati, trnoviti grm koji dostiže visinu do najviše 6 metara. Drvo pasjeg trna ima tamnu, crvenosmeđu koru koja je na mlađim granama siva, dok su joj listovi uski, dužine do 8 cm, a širine do 0,5 cm. Listovi su sivozeleni, a naličje je srebrnkastosive boje. Sama biljka cvjeta u rano proljeće, njeni cvjetovi su maleni i neuglednog izgleda, a obiluju zelenkastožutom bojom. Što se tiče plodova, oni su jajastog oblika i narančaste boje. Stanište na kojem najbolje uspijevaju je suho, pjeskovito te vapnenasto tlo. Kultivirana biljka ima veće plodove s manjim košticama. Muški cvjetovi sakupljeni su u kratke rese, a ženski cvjetovi u rahle grozdove na stapkama. Oprašuje se pomoću vjetra.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.