Trgovina SAINTPAULIA IN. SP. / LJUBIČICE

SAINTPAULIA IN. SP. / LJUBIČICE

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJEpo potrebi

RAST: do 100cm

VELIČINA BILJKE: 15 cm / fi 9

3,50  (26,37 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

SAINTPAULIA IN. SP.

 

Saintpaulia je rod unutar Streptocarpus subgenusStreptocarpella koji se sastoji od desetak vrsta zeljastih višegodišnjih cvjetnica u obitelji Gesneriaceae , porijeklom iz Tanzanije i susjednog jugoistoka Kenije u istočnoj tropskoj Africi. Odjeljak je ranije tretiran kao zaseban rod, alimolekularne filogenetske studije pokazale su da je ugniježđena unutar roda Streptocarpus .

Ova vrsta obično se naziva afričkim ljubičicama (iako nisu usko povezane s pravim ljubičicama ) ili saintpaulias. Uobičajeno se koriste kao sobne biljke, ali u određenim klimama mogu se čuvati i kao biljke na otvorenom.

Nekoliko vrsta i podvrsta ovog dijela je ugroženo , a još mnogo ih je ugroženo jer su njihova prirodna staništa oblačnih šuma očišćena za poljoprivredu . Status očuvanja Streptocarpus ionanthus klasificiran je kao prijeteći .

Dodatne informacije
BOJA:

TAMNO PLAVA, SVIJETLO PLAVA, BORDO, ROZA, TAMNO ROZA, PLAVO BIJELA, BIJELA

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.