Trgovina SANSEVIERIA TRIFASCINATA “Moonshine”

SANSEVIERIA TRIFASCINATA “Moonshine”

SKU: 969

Ovaj jedinstveni obrazac srebrne boje poznate pod nadimkom zmijska biljka čini neobičan dodatak sjenovitim područjima u vrtu ili vašem domu.  

ZALIJEVANJE: umjereno, biljka više voli suho, nego vlažno tlo

VELIČINA BILJKE:  cca fi 11 cm / 30 cm

14,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Sansevieria trifasciata “Moonshine”

Sansevieria objedinjuje 60-70 vrsta zimzelenih biljaka iz porodice Agave. Svoje latinsko ime biljka duguje napuljskom knezu San Severo, koji je promicao razvoj prirodnih znanosti 
Ovaj jedinstveni obrazac srebrne boje poznate kao svekrvin jezik, sablja, indijansko pero, zmijska biljka… Čini neobičan dodatak sjenovitim područjima u vrtu ili vašem domu. 
Sansevieria trifasciata ‘Moonshine’ je  prekrasna biljka širokih listova  9 do 12 cm, dugačka do 60 cm, svijetlosrebrne zelene boje, sa slabim uzdužnim linijama i uskim tamnozelenim rubom. 

Ove biljke su omiljene zbog svog snažnog, debelog izgleda i žilavih, šiljastih listova. Definitivno nisu meke biljke „osjetljive na dodir“, ali sigurno imaju karakter i daju vrlo veliku siluetu.

Biljci  ne smetaju suh ili ustajan zrak u našim domovima i uredima. Oni će se dobro snaći i u kupaonicama u kojima vlaga obično bude veća. To je još jedan čimbenik svestranosti koji ovoj biljci daje oznaku: “neuništiva”

Podnosit će slabu razinu svjetla, pri čemu postaje tamnije zelene boje, ali najbolje raste i može cvjetati (to još nismo vidjeli) na jakom svjetlu ili jutarnjem suncu.

 Najsretniji je ako je toplije, pa zaštitite ovu biljku u svim klimatskim krajevima, osim najmlađeg u Kaliforniji.  Izvrsna biljka za staklenike za unutarnju ili vanjsku upotrebu koja treba malo njege.

Sansevieria ‘Moonshine’ osvojila je 1993. za priznanje Vrtne zasluge Kraljevskog hortikulturnog društva. Dugo se smještala u porodice Agavaceae, Dracaenaceae i neke u obitelji Ruscaceae, a Sansevieria je nedavno smještena u porodicu Nolinoideae u obitelji Asparagaceae. 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.