SCINDAPSUS PICTUS” Trebie”

SKU: 1023

Ova tropska viseća biljka pretvorit će svaki životni prostor u unutarnju džunglu. Ove biljke imaju zapanjujuće baršunasto teksturirane zelene listove sa metalnim srebrnim pjegama

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito

RAST:  1-3 m

VELIČINA SADNICE: cca fi 12 cm / 20 cm

 

4,90 

NC u 30 dana: 5,60 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 SCINDAPSUS PICTUS” Trebie”

Scindapsus pictus “Trebie” je prekrasna vrsta biljke koja je poznata po svojim atraktivnim lišćem s bijelim prugama i mrljama. Ova biljka je popularan izbor među ljubiteljima sobnih biljaka zbog svog jedinstvenog izgleda i jednostavnosti održavanja.

Preferira svijetlo, indirektno svjetlo u zatvorenom prostoru. Može podnijeti i nešto manje svjetlosti, ali će najbolje rasti i razvijati se na mjestu gdje dobiva dovoljno svjetla bez izravnog sunčevog zračenja.

Održavanje je prilično jednostavno. Zalijevanje treba biti umjereno, jer ova biljka preferira sušnije uvjete. Dopustite da se gornji sloj tla lagano osuši prije zalijevanja. Prekomjerno zalijevanje može dovesti do truljenja korijena, pa je važno izbjegavati stajaću vodu u posudi.

Veličina biljke može biti kompaktna, dosežući visinu od oko 20-30 cm, ali može narasti i više ako su uvjeti uzgoja povoljni. Njeni listovi su oblika srca ukrašeni bijelim prugama i mrljama koje joj daju jedinstven i privlačan izgled.

Scindapsus pictus “Trebie” je obično otporna biljka koja rijetko pati od štetnika ili bolesti. No, povremeno provjeravajte njezino lišće kako biste uočili eventualne znakove problema i poduzmite mjere za njihovo suzbijanje ako je potrebno.

Ova tropska viseća biljka pretvorit će svaki životni prostor u unutarnju džunglu. Ove biljke imaju zapanjujuće baršunasto teksturirane zelene listove sa metalnim srebrnim pjegama. Scindapsus je relativno izdržljiv i lako se njeguje, te će popuniti štap mahovine ili gdje god puštate njihove loze.

Da bi se postigao najbolji rast i lišće u zatvorenom prostoru, Scindapsus je najbolje držati na svijetlom, vlažnom mjestu daleko od izravnog sunca. Zemlju često održavajte vlažnom, ali ne previše jer bolje podnosi sušu od vlage. Ako koristite vodu iz slavine, najbolje je ostaviti da stoji nekoliko sati prije upotrebe.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.