Trgovina HOYA CARN “Publicalix”

HOYA CARN “Publicalix”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Publicalis ima slatke mirisne cvjetove. Cvijet izgleda poput malene zvijezde. Miris očarava i jedan je od najbujnijih u svijetu biljaka.

SADNJA: od ljeta do kasne jeseni

ZALIJEVANJE: Zalijevajte redovito

RAST: do 60 cm

VELIČINA SADNICE: 15 cm / FI 12

10,62  (80,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

HOYA CARN “Publicalix”

Hoya carnosa Publicalis “Vosak biljka” je planinska biljka.

Najčešće raste na stranu, ali se može trenirat da ide vodoravno, može biti osposobljen za penjanje ili opušten da visi kao ostale biljke.

Kada se sadi preporuča se smještanje na jače svijetlo s vlažnom atmosferom, ali valja izbjegavati direktno sunce koje šteti biljci. Iako je moguće posaditi ju vani, Hoya carnosa Publicalis je uglavnom biljka za interijer u posudama koje su promjera do 12cm. Potrebno im je vlažno tlo ili redovito zalijevanje sa vodom zbog velike potražnje hidre, ali sve u svemu briga za nju je jednostavna.

Hoya carnosa Publicalis ima slatke mirisne cvjetove u boji mesa nalik vosku. Svaki cvijet izgleda poput malene zvijezde, a grozd cvijeća je sukladno tome raspoređen također u oblik zvijezde. Miris očarava i jedan je od najbujnijih u svijetu biljaka. Ima duboko zelene listove i izrazito mirisne cvjetove tijekom sezone cvatnje. Nazivaju ju i “biljkom hinduističkih užeta.”

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.