SENECIO ROWLEYANUS

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Senecio rowleyanus je trajna zeljasta biljka iz porodice glavočika (Asteraceae). Zeleni mesnati listovi nalikuju na male kuglice nanizane na puzajuću i tanku stabljiku koja može narasti do 90 cm.

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

RAST: do 90 cm

VELIČINA SADNICE: 5 cm / fi 6

16,00  (120,55 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

SENECIO ROWLEYANUS – KRUNICA

Senecio rowleyanus je trajna zeljasta biljka iz porodice glavočika (Asteraceae). Zeleni mesnati listovi nalikuju na male kuglice nanizane na puzajuću i tanku stabljiku koja može narasti do 90 cm. Ima kratak korijen stoga se sadi plitko u zemlju. Uz kuglaste listove cvjeta malim, bijelim i čupavim dvospolnim cvjetovima čiji blagi miris podsjeća na cimet. Biljka potječe iz jugozapadne Afrike gdje raste između kamenja i drugih biljaka iza kojih se skriva od prejakog sunca. Kada se uzgaja kao sobna biljka potrebno joj je osigurati dovoljno indirektne svjetlosti i propustan supstrat kako se suvišna voda ne bi zadržavala i uzrokovala truljenja korijena. Za vrijeme zimskih mjeseci biljka miruje stoga se zalijeva 1x u dva tjedna a tokom ostatka godine zemlju je potrebno pustiti da se osuši između dva zalijevanja. Biljni sok koji se nalazi u kuglastim listovima je otrovan stoga je biljku potrebno držati van dohvata djece i kućnih ljubimaca.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.