WISTERIA “Amethyst Falls”

SKU: 3139

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

VELIČINA SADNICE: cca fi 19cm/60cm

22,00 

10 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

WISTERIA “Amethyst Falls”

🌿 Wisteria Amethyst Falls – Elegantna Proljetna Ljepota za Vaš Vrt

Wisteria Amethyst Falls je američka sorta glicinije koja će oduševiti vaš vrt svojom elegantnom ljepotom i obiljem cvjetova. Ova biljka donosi spektakularan prikaz ljubičastih cvjetova koji će oplemeniti vaš vrt i ispuniti ga mirisom proljeća.

Ključne Značajke:

  • Bogati Cvjetovi: Najznačajnija karakteristika Wisterie Amethyst Falls su njeni obilni cvjetovi koji se pojavljuju u proljeće i u kasno ljeto. Svaka stabljika preplavljena je grozdovima nježnih ljubičastih cvjetova, stvarajući očaravajući prikaz u vrtu.
  • Proljetna Aroma: Cvjetovi ne samo da su vizualno spektakularni, već i ispuštaju nježan miris proljeća koji će obogatiti vaš vrt i ispuniti ga osvježavajućom aromom.
  • Elegantan Rast: Ova glicinija raste snažno i graciozno, stvarajući vitke izboje koji se lako mogu voditi duž potpora ili pergola. Njen rast donosi eleganciju i šarm svakom vrtu.
  • Proljetna Radost: Cvate u proljeće, pružajući vam radost i veselje koje dolazi s dolaskom toplijih dana. Njeni cvjetovi stvaraju spektakularnu pozadinu za bilo koji vrt i privlače leptire i ptice. Ukoliko je biljka pravilno obrezana ponoviti će cvatnju i u kolovozu koja se može protegnuti do rujna

🌱 Kako Brinuti:

  • Odaberite sunčano ili blago polusjenovito mjesto za sadnju Wisterie Amethyst Falls. Osigurajte joj potporu ili pergolu za penjanje i rast.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom suhih razdoblja, posebno tijekom ljeta kad je potrebno više vlage.
  • Pravilno obrezujte biljku nakon cvatnje kako biste potaknuli novi rast i cvatnju jer pupovi izrastaju iz mladih izbojaka

🌿 Uživanje u Proljetnoj Ljepoti: Wisteria Amethyst Falls donosi elegantnu  ljepotu u vaš vrt svojim obiljem cvjetova i nježnom aromom. Uživajte u njenom prisustvu dok se penje i cvjeta, stvarajući bajkovit prikaz u vašem vrtu.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke s bogatim cvjetovima i proljetnom aromom za ukrašavanje svojih vrtova.
  • Uređenje pergola, potpora ili zidova s biljkama koje donose eleganciju i šarm.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.