BREZA PENDULA

SKU: 3143

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: fi 19,5/180cm

23,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

 

🌿 BREZA PENDULA – Graciozno Drvo Srebrnih Listova

BREZA PENDULA je graciozno drvo koje osvaja svojom elegantnom pojavom i srebrnastim lišćem. Ovo drvo je simbol čistoće i elegancije, te će oplemeniti svaki vrt svojom jednostavnom ljepotom.

Ključne Značajke:

  • Srebrnasto Lišće: Najprepoznatljivija karakteristika je njeno srebrnasto bijelo lišće na povijenim granama koje donosi osvježavajući izgled u vrt. Listovi titraju na povjetarcu, stvarajući prekrasan vizualni efekt.
  • Graciozna Pojava: Raste u visinu s vitkim, povijenim granama koje pružaju graciozan izgled. Njeno svijetlo lišće stvara privlačan kontrast s tamnijom pozadinom, čineći je istaknutim dijelom vrtne kompozicije.
  • Jednostavna Održavanja: Ovo drvo je otporno i lako se održava. Zahtijeva redovito zalijevanje tijekom suhih razdoblja i povremeno obrezivanje kako bi se održala željena forma.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite ju na sunčanom ili blago sjenovitom mjestu s dobro dreniranim tlom. Osigurajte joj dovoljno prostora za rast.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom prvih godina nakon sadnje kako bi se potaknuo njen zdrav rast. Nakon što biljka postane etablirana, trebat će manje zalijevanja.
  • Obrezujte biljku tijekom zime kako biste uklonili mrtve ili oštećene grane i oblikovali krošnju prema želji.

🌿 Uživanje u Jednostavnoj Ljepoti: BREZA PENDULA donosi jednostavnu, ali izuzetno privlačnu ljepotu u vrt svojim gracioznim izgledom i srebrnastim lišćem. Uživajte u njenom prisustvu dok titra na povjetarcu i stvara prekrasan ambijent u vašem vrtu.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže drvo s elegantnim izgledom i srebrnastim lišćem za svoj vrt.
  • Stvaranje zasjenjenih kutaka u vrtu gdje može pružiti osvježavajući kontrast boja.

🌟 Naručite Vašu BREZA PENDULU danas: Unesite jednostavnu eleganciju u svoj vrt i uživajte u njenom gracioznom izgledu i srebrnastom lišću koje će obogatiti ga obogatiti.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.