HYDRANGEA PAN. “Pole Star”

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

VELIČINA BILJKE: cca fi 12cm/30cm

9,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA PAN. “Pole Star”

🌿 Hydrangea Pole Star – Zvijezda Vašeg Vrta

Hydrangea Pole Star je zapanjujuća vrsta hortenzije koja će zasjati u vašem vrtu svojim obiljem cvjetova i gracioznim izgledom. Ova biljka donosi zvjezdani sjaj svojim veličanstvenim cvjetovima, stvarajući bajkovit pejzaž u vašem vrtu.

Ključne Značajke:

  • Obilni Cvjetovi: Najupečatljivija karakteristika Hydrangee Pole Star su njeni obilni cvjetovi koji se pojavljuju tijekom ljeta. Veliki, raskošni cvjetovi formiraju bujne grozdove koji preplavljuju biljku, stvarajući spektakularan prikaz boja.
  • Promjenjive Boje Cvjetova: Cvjetovi Hydrangee Pole Star često mijenjaju boju tijekom sezone, što dodaje dodatnu dimenziju njenom izgledu. Počinju s nježnim zelenim tonovima koji postupno prelaze u ružičaste, plave ili ljubičaste nijanse, ovisno o pH vrijednosti tla.
  • Graciozan Rast: Biljka raste graciozno i bujno, stvarajući gusti grm koji se može oblikovati prema želji. Njeni izbojci savršeno se uklapaju u svaki vrt, pružajući mu eleganciju i šarm.
  • Lako Održavanje: Hydrangea Pole Star je jednostavna za održavanje biljka koja preferira blago kiselu, dobro dreniranu zemlju i redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Hydrangea Pole Star na sunčanom ili blago sjenovitom mjestu s dobro dreniranom zemljom. Osigurajte joj dovoljno prostora za rast i razvoj.
  • Zalijevajte biljku redovito tijekom suhih razdoblja, posebno tijekom ljeta kada je potrebno više vlage. Dodatno gnojivo može pomoći u poticanju cvjetanja i održavanju intenzivnih boja cvjetova.
  • Pravilno obrezujte biljku nakon cvatnje kako biste potaknuli novi rast i održali željeni oblik.

🌿 Uživanje u Bajkovitom Pejzažu: Hydrangea Pole Star donosi bajkovitu ljepotu u vaš vrt svojim obiljem cvjetova i promjenjivim bojama. Uživajte u njenom prisustvu dok cvjeta i stvara čaroban pejzaž u vašem vrtu.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke s obiljem cvjetova i promjenjivim bojama za svoj vrt.
  • Stvaranje cvjetnih aranžmana ili buketa s cvjetovima Hydrangee Pole Star.

🌟 Naručite Vašu Hydrangea Pole Star danas: Unesite zvjezdanu ljepotu u svoj vrt s Hydrangeom Pole Star i uživajte u spektakularnom prikazu cvjetanja i boja!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.