HYDRANGEA “Bee Happy”

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: cca fi 12cm / 25cm

9,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA “Bee Happy”

🌿 Hydrangea Bee Happy – Radost za Pčele i Vaš Vrt

Hydrangea Bee Happy je osvježavajuća sorta hortenzije koja će unijeti radost i vitalnost u vaš vrt svojim obiljem cvjetova i privlačenjem pčela i drugih korisnih insekata. Ova biljka donosi živopisne cvjetove i stvara ugodan ambijent za vaše pčelice i vrtne ljubimce.

Ključne Značajke:

  • Živopisni Cvjetovi: Ističe se svojim obiljem cvjetova koji preplavljuju biljku. Cvjetovi dolaze u svijetlo žutoj boji koja se prema rubu prelijeva u roza stvarajući živopisnu paletu boja u vrtu.
  • Privlačenje Pčela: Cvjetovi Hydrangee Bee Happy posebno su privlačni za pčele i druge korisne insekte. Njihova prisutnost pomaže u oprašivanju drugih biljaka u vrtu i potiče ekosustav.
  • Graciozna Pojava: Ova hortenzija raste graciozno i bujno, stvarajući gusti grm s bujnim zelenim lišćem. Njeni cvjetovi stoje ponosno na vrhovima izboja, pružajući elegantan izgled vrtu.
  • Lako Održavanje: Hydrangea Bee Happy je jednostavna za održavanje i preferira blago kiselu, dobro dreniranu zemlju i redovito zalijevanje tijekom suhih razdoblja.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Hydrangea Bee Happy na sunčanom ili blago sjenovitom mjestu s dobro dreniranom zemljom. Osigurajte joj dovoljno prostora za rast i razvoj.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja i gnojite je organskim gnojivom tijekom proljeća kako biste potaknuli bujno cvjetanje.
  • Obrezujte biljku nakon cvatnje kako biste potaknuli novi rast i održali željeni oblik.

🌿 Uživanje u Radosti Pčela i Cvjetnoj Ljepoti: Hydrangea Bee Happy unosi radost i vitalnost u vaš vrt svojim obiljem cvjetova i privlačenjem pčela i drugih korisnih insekata. Uživajte u živopisnom prikazu boja i cvjetnoj ljepoti koju donosi!

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke koje privlače pčele i druge korisne insekte za svoj vrt.
  • Stvaranje živopisnih cvjetnih aranžmana ili buketa s cvjetovima Hydrangee Bee Happy.

🌟 Naručite Vašu Hydrangea Bee Happy danas: Unesite radost za pčele i vaš vrt s Hydrangeom Bee Happy i uživajte u živopisnoj ljepoti koju donosi!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.