LAGERSTROEMIA INDICA

SKU: N/A

Zamislite da je vaš vrt jedna velika staklenka sa slatkišima …. Tada bismo je sigurno popunili ovom biljkom!

SADNJA:teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

 

30,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

LAGERSTROEMIA INDICA

Zamislite da je vaš vrt jedna velika staklenka sa slatkišima …. Tada bismo je sigurno popunili ovom biljkom! Ova kompaktna, svijetla biljka jednostavno je neodoljiva! Ima ružičasto (ili bijelo ovisno o sorti koju izberete) cvijeće i tamnozeleno lišće. Svidjet će vam se njegovo dugo razdoblje cvatnje: Babe cvjetaju obilno od sredine ljeta do kasne jeseni. Babe se ističe i zbog svoje guste navike rasta i jedinstvene, kompaktne veličine visine 60 cm i širine 40 cm. Savršeno za kontejnere na terasi ili trijemu, obrub grmlja ili u miješanim spremnicima s drugim biljkama. Posadite ovu sitnu Lagerstroemiju na punom suncu u vlažnu, bogatu i dobro dreniranu zemlju. Babe je lako održavati i može podnijeti temperaturu do -18 ° Celzijusa. Pčele i leptiri vole grickalice na ljupkim, ružičastim cvjetovima With Love® Babe! Babe je dio serije Lagerstroemia indica.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Double Feature, Coral Magic, Berry Dazzle, W.Love virgin, Double Feature, W.Love Eternal, W.Love Babe, Eveline, W.Love Kiss

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.