EUPHORBIA LACTEA ‘White Ghost’

VELIČINA BILJKE: cca 8cm / FI 6

5,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Upoznajte Euphorbia lactea cristata ‘White Ghost’

🌵 Oplemenite svoj prostor s Euphorbia lactea cristata ‘White Ghost’, jedinstvenom sukulentom koja oduzima dah svojom bijelom bojom i neobičnim valovitim izdancima.

Ključne Značajke:

  • Bijeli Izdanci: ‘White Ghost’ se ističe svojim prekrasnim bijelim izdancima koji tvore valovitu i bogatu strukturu. Ova varijanta euphorbije donosi čaroliju bijelog u vašu kolekciju biljaka.
  • Egzotična Pojava: Valoviti izdanci imaju izgled koraljnog grebena, pridonoseći egzotičnom izgledu ‘White Ghost’. Savršena je za one koji traže biljku s posebnom i neobičnom pojavom.
  • Otpornost: Baš poput ostalih euphorbija, ‘White Ghost’ je izuzetno otporna na sušu i zahtijeva minimalnu brigu. Ova vrsta je prilagodljiva i lako se održava.
  • Kompaktan Rast: Ova varijanta ima kompaktan rast, čineći je idealnom za unutarnje prostore, vrtove ili terase. Lako se prilagođava različitim uvjetima.

🌺 Kako Brinuti: Postavite Euphorbia lactea cristata ‘White Ghost’ na sunčano mjesto s odličnim dreniranjem tla. Redovito zalijevajte tijekom razdoblja rasta, ali pazite da tlo ne ostane prekomjerno vlažno.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.