BADEM “Ferragnes”

SADNICA GOLOG KORIJENA: visine cca 1,30m

STAROSTI: cca 1-2god

DOZRIJEVANJE: kolovoz

PODLOGA:P.Persica/GF677

Samooplodnja: Ova sorta badema je samooplodna, što znači da može proizvesti plodove čak i ako se uzgaja samo jedan primjerak. Međutim, kako bi se postigao bolji prinos, preporučuje se sadnja barem dva stabla za međusobno oprašivanje.

15,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Badem “Ferragnes” 

Badem “Ferragnes” je sorta badema koja donosi obilje plodova visoke kvalitete i bogatstvo okusa u vaš vrt. Ova sorta je poznata po svojim ukusnim orašastim plodovima i prekrasnim cvjetovima, čineći je neizostavnim dodatkom u vrtovima širom svijeta.

Ključne Značajke:

  • Visokokvalitetni Plodovi: Bademi “Ferragnes” proizvode plodove visoke kvalitete s bogatim okusom i teksturom. Ovi orašasti plodovi su izuzetno hranjivi i predstavljaju ukusan dodatak svakoj prehrani.
  • Obilni Cvjetovi: Ova sorta badema proizvodi prekrasne ružičaste cvjetove koji svojom ljepotom očaravaju svaki vrt. Cvjetovi su također privlačni za pčele i druge oprašivače, što je korisno za oprašivanje biljaka u vašem okolišu.
  • Izdržljivost: Badem “Ferragnes” je izuzetno izdržljiva biljka koja dobro podnosi različite uvjete uzgoja. Otporna je na sušu i toplinu, čineći je pouzdanim izborom za vrtlare u sušnim područjima.
  • Samooplodnja: Ova sorta badema je samooplodna, što znači da može proizvesti plodove čak i ako se uzgaja samo jedan primjerak. Međutim, kako bi se postigao bolji prinos, preporučuje se sadnja barem dva stabla za međusobno oprašivanje.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Badem “Ferragnes” na sunčano mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom prvih godina kako bi se korijenje dobro uspostavilo.
  • Pripazite na bolesti i štetočine te ih tretirajte prema potrebi kako biste osigurali zdrav rast i razvoj biljke.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.