SANSEVIERIA TRIF. “Grey Stripe”

SKU: 3070

VELIČINA BILJKE: cca FI 15 / 45 cm

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Sansevieria trifasciata ‘Grey Stripe’ 

Sansevieria trifasciata ‘Grey Stripe’ je biljka koja očarava svojom jednostavnošću i elegancijom. Njeni sivičasti prugasti uzorci na lišću dodaju suptilan dodir šarma svakom prostoru, čineći je popularnim izborom za unutarnje uređenje.

Ključne Značajke:

  • Sivičasti Prugasti Uzorci: Ova sorta Sansevierie ističe se svojim lijepim sivičastim prugastim uzorcima na lišću. Pruge dodaju teksturu i interes u prostoru, čineći je atraktivnom i estetski ugodnom biljkom.
  • Jednostavan Rast: Sansevieria trifasciata je poznata po svom jednostavnom rastu i niskoj potrebi za održavanjem. Ova biljka raste uspravno i može se prilagoditi različitim uvjetima osvjetljenja i temperature.
  • Izdržljivost: Sansevieria trifasciata je izuzetno izdržljiva biljka koja može podnijeti različite uvjete uzgoja. Otporna je na sušu i može preživjeti dulje vrijeme bez zalijevanja, što je čini idealnim izborom za zauzete ili početnike u vrtlarstvu.
  • Zrakoplovna Biljka: Sansevieria ima sposobnost filtriranja zraka, apsorbirajući štetne tvari i oslobađajući kisik čak i noću. To je čini korisnom biljkom za unutarnje prostore, posebno za one koji traže biljku koja može poboljšati kvalitetu zraka u domu ili uredu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Postavite Sansevieriju trifasciatu ‘Grey Stripe’ na mjesto s indirektnim svjetlom, izbjegavajući izravnu sunčevu svjetlost.
  • Zalijevajte je umjereno, dopuštajući da se gornji sloj tla osuši između zalijevanja.
  • Održavajte lišće čistim brisanjem prašine s vlažnom krpom kako bi ostalo svježe i sjajno.

🌸 Uživanje u Ljepoti: Sansevieria trifasciata ‘Grey Stripe’ donosi suptilnu eleganciju i teksturu u svaki prostor svojim sivičastim prugastim uzorcima. Njena jednostavnost i izdržljivost čine je omiljenim izborom za unutarnje uređenje prostora.

🏡 Idealna za:

  • Osobe koje traže biljku koja će dodati suptilan šarm u svoj dom ili ured.
  • Vrtlare koji vole biljke koje su jednostavne za održavanje i prilagođene unutarnjim uvjetima.
  • Dekoriranje interijera s biljkama koje pružaju estetsku vrijednost i poboljšavaju kvalitetu zraka.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.