Trgovina CRVENA NARANČA “Tarocco Rosso”

CRVENA NARANČA “Tarocco Rosso”

SKU: 1639

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine 

ZALIJEVANJE: po potrebi, umjereno

RAST: do 3 m

VELIČINA SADNICE:  cca 130 cm

11,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CRVENA NARANČA “Tarocco Rosso”

Naranča Tarroco Rosso, s njenim jedinstvenim okusom, iznimno visokim sadržajem vitamina C i bogatstvom karotenoida, nudi užitak i zdravlje u svijetu citrusa.

  • Karakterističan Okus: Naranča Tarroco Rosso ponosi se karakterističnim okusom koji se mijenja s njenom zrelošću. To znači da kako sazrijeva, njen okus postaje sve jedinstveniji i privlačniji. Bez obzira preferirate li je blago kiselkastu ili savršeno slatku, ova sorta citrusa će vam pružiti sve.
  • Visok udio vitamina C: Među svim sortama naranči koje se uzgajaju širom svijeta, Naranča Tarroco Rosso se izdvaja po najvišem sadržaju vitamina C. Vitamin C je poznat po svojoj sposobnosti jačanja imunološkog sustava i ulozi u očuvanju općeg zdravlja.
  • Obilje Karotenoida: Ova naranča obiluje karotenoidima, moćnim antioksidansima poznatim po sposobnosti borbe protiv oksidativnog stresa. Prisutnost karotenoida čini ovu naranču ne samo ukusnom, već i potencijalnim saveznikom u prevenciji određenih vrsta karcinoma i drugih kroničnih bolesti.

NJEGA I ODRŽAVANJE:

  1. Zalijevanje: Redovito i ravnomjerno zalijevanje je od osnovnog značaja za dobar rast naranče Tarroco Rosso. Održavajte vlažnost tla, ali pazite da korijeni nisu izloženi dugotrajnoj vodi, što može uzrokovati truljenje korijena. U sušnim razdobljima, naranče će zahtijevati više vode.
  2. Gnojenje: Redovito gnojenje je važno kako bi stablo dobilo potrebne hranjive tvari. Upotrijebite gnojivo koje je posebno formulirano za citrusno voće, kako bi se osiguralo da stablo dobije sve potrebne nutrijente.
  3. Obrezivanje: Periodičko obrezivanje je važno kako biste održali stablo zdravim i potaknuli pravilan rast. Uklonite mrtve ili oštećene grane te obrezujte stablo kako biste održali željeni oblik.
  4. Zaštita od Štetočina i Bolesti: Pratite stablo kako biste uočili znakove štetočina poput lisnih uši, štitastih uši ili paučinastih grinja. Također, budite svjesni znakova bolesti poput gljivičnih infekcija i korenske truleži te poduzmite mjere za njihovo suzbijanje.
  5. Podrška Tijekom Berbe: Kada voće sazrijeva, pružite podršku grmovima ili granama kako bi se spriječilo pucanje ili lomljenje grana zbog težine plodova.
  6. Zimski Zaštita: U hladnim klimatskim uvjetima, zaštitite stablo od niskih temperatura. Prekrijte ga pokrivačima ili drugim zaštitnim materijalima kako biste spriječili oštećenja od mraza.
  7. Redovita Praćenja: Redovito pratite svoje stablo naranče  kako biste brzo reagirali na eventualne probleme. To uključuje praćenje boje i veličine plodova, izgleda lišća te općeg zdravstvenog stanja stabla

Uključivanje Naranče Tarroco Rosso u prehranu ne obećava samo jedinstveno iskustvo okusa, već i potencijalne zdravstvene prednosti. Vaša raznolika ponuda citrusa, uz informativan kalendar, potiče potrošače da maksimalno iskoriste sve što vaša citrusna plantaža nudi tijekom cijele godine

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.