Trgovina CRVENA NARANČA “Tarocco Rosso”

CRVENA NARANČA “Tarocco Rosso”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Hibrid mandarine i grejpa, plod sazrijeva u veljači, služi i za proizvodnju raznih koktela, slatkiša i esencija, može izdržati i temperaturu do -10 °C.

SADNJA: 

ZALIJEVANJE: po potrebi, umjereno

RAST: do 3 m

VELIČINA SADNICE:  od 60-80 cm

11,28  (84,99 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

CRVENA NARANČA “Tarocco Rosso”

Naranča Tarocco Rosso, također nazvana Tarocco Sanguinello (Citrus sinensis) pripada “obitelji” tarokus naranče. Crvene naranče su hibrid mandarine i grejpa. Boja celuloze je uglavnom narančasta, ali kad dozrijeva daje crvenu boju koja ukazuje na prisutnost mnogih antioksidansa! Plod sazrijeva u veljači. Ona služi za izravnu potrošnju pa sve do proizvodnje raznih koktela, slatkiša i esencija. Biljka, ako je zaštićena, može izdržati temperaturu od -10 ° C, zbog toga je ova sorta pogodna za uzgoj na otvorenim poljima većinom u Italiji.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.