MANDARINA “Kavano Wase”

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 3 m

VELIČINA SADNICE: 1,2 m – TEGLIRANA SADNICA

11,00 

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MANDARINA “Kavano Wase”

Je ukusna citrusna voćka koja će vas očarati slatkoćom i osvežavajućim ukusom. Poznata po svom karakterističnom obliku i bogatoj, sočnoj unutrašnjosti, ova sorta mandarine donosi pravu poslasticu ljubiteljima citrusa.

Kavano Wases mandarina potiče iz toplih i sunčanih područja, donoseći sa sobom prepoznatljivu slatkoću i osvežavajući citrusni okus. Njeni sočni segmenti su puni sočnosti i mekoće, pružajući jedinstvenu kombinaciju slatkoće i osveženja koja će vas oduševiti.

Ova sorta mandarine ima tanku, glatku kožicu koja se lako ljušti, otkrivajući bogate i sočne unutrašnje segmente.

Mandarina Kavano Wases je savršena za konzumiranje kao zdrava užina ili dodatak raznim kulinarskim kreacijama. Uživajte u njenom slatkastom soku, dodajte je salatama, desertima ili koristite kao osvežavajući dodatak pićima.

Ova mandarina takođe ima i nutritivne prednosti, bogata je vitaminom C i drugim važnim hranljivim sastojcima koji podržavaju vaše zdravlje i imunitet.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.