DICHONDRA ARG. “Silver Falls”

Dichondra argentea “Silver Falls” je prekrasna viseća biljka s srebrno-zelenim lišćem koja će donijeti dozu elegancije i šarma u vaš vrt. Ova otporna biljka preferira sunčane ili blago zasjenjene položaje i zahtijeva umjereno zalijevanje.

VELIČINA BILJKE: cca 15cm / FI 11

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Dichondra argentea “Silver Falls”

Je prekrasna visoko viseća biljka koja će dodati elegantan i zapanjujući element u vaš vrt. Njeni srebrno-zeleni listovi stvaraju prekrasnu vrpcu koja se spušta niz ivice posuda ili zida.

Dichondra argentea “Silver Falls” je poznata po svojoj otpornosti na sušu i izdržljivosti, što je čini idealnom za vrtne projekte u sušnim područjima. Ova biljka preferira sunčane ili blago zasjenjene položaje, ali može podnijeti i malo hladovine.

Što se tiče održavanja, ne zahtijeva mnogo pažnje. Ona preferira dobro drenirano tlo i umjereno zalijevanje. Pazite da tlo ne ostane previše vlažno, jer to može dovesti do truljenja korijena. U vrućim ljetnim mjesecima je potrebno češće zalijevanje.

Ova biljka također dobro reagira na redovito orezivanje. Možete je podrezivati kako biste održali željeni oblik i gustoću. Orežite duže izdanke kako biste potaknuli rast i obnovu biljke.

Dichondra argentea “Silver Falls” je izvrsna biljka za viseće košare, žardinjere i balkonske posude. Može se kombinirati s drugim biljkama s niskim navikama rasta kako bi se stvorio atraktivan kaskadni efekt.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.