Trgovina SMOKVA “Gustissimo Perretta”

SMOKVA “Gustissimo Perretta”

SKU: 2886

Je ukusna sorta smokve koja će vas očarati svojim slatkim plodovima. Uživajte u bogatstvu svježih smokava koje ova biljka donosi u kasno ljeto ili ranu jesen.

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 45cm / FI 13

10,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SMOKVA “Gustissimo Perretta”

Je izuzetno ukusna sorta smokve koja će zadovoljiti vaše nepce svojim slatkim plodovima. Ova voćna biljka je idealna za uzgoj u vrtu ili u posudama na terasi, pružajući vam mogućnost da uživate u svježim, sočnim smokvama iz vlastitog vrta.

Preferira sunčane položaje i dobro drenirano tlo. Može se uzgajati kao stablo ili grm, pružajući vam različite opcije za prilagodbu prostora. Ova sorta smokve također je prilično otporna na sušu, što je čini pogodnom za uzgoj u područjima s manjkom oborina.

Kada je riječ o njezi, važno je redovito zalijevati Ficus carica “Gustissimo Perretta”, posebno tijekom sušnih razdoblja ili dok se plodovi razvijaju. Također je korisno dodati sloj malča oko korijena biljke kako bi se zadržala vlaga i spriječio rast korova.

Ova sorta smokve obično donosi plodove u kasno ljeto ili ranu jesen. Plodovi su slatki, sočni i bogati okusom. Možete ih konzumirati svježe, koristiti u raznim desertima ili ih sušiti za kasniju upotrebu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.