Trgovina LIMUN “Mjesečar”

LIMUN “Mjesečar”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1636

Limun „Mjesečar“

U vrijeme kad ostali limuni na sebi imaju samo zelene listove, ova sorta ima bjelkastoružičaste cvjetove, zelene plodove i žute zrele plodove. Osjetljiv je na niske temperature, ne bi ga trebalo uzgajati na otvorenim područjima naglih padova temperature, njegovi plodovi su bogati izvor vitamina C-u 100 g svježeg čistog soka ima 44 mg vitamina C.

SADNJA: siječanj

ZALIJEVANJE: redovito

RAST: 3-6 m

VELIČINA SADNICE: cca 1 m

 

11,00  (82,88 kn)

10 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

LIMUN “Mjesečar”

Sorta limuna „Mjesečara“, zbog obilne cvatnje svakog mjeseca i obilja plodova, zaslužuje mjesto u našem vrtu, okućnici ili, ako za njezin uzgoj nema temperaturnih uvjeta, u loncu ili sanduku u verandama ili u kućnim prostorijama. Zanimljivost i ljepota limuna „Mjesečara“ je što, istovremeno, na sebi ima bjelkastoružičaste cvjetove, zelene plodove i žute zrele plodove i to u vrijeme kad ostali limuni imaju samo zelene listove. Limun „Mjesečar“ je zimzeleni agrum porijeklom iz Kine i Indije, a najviše se uzgaja u središnjoj i južnoj Americi, Turskoj, u SAD-u, te u nekim zemljama Sredozemlja. Kao i ostalim sortama limuna, odgovara mu umjereno topla i suptropska klima. Limun „Mjesečar“ osjetljiv je na niske temperature, odmah iza limete i četruna, i ne bi ga trebalo uzgajati na otvorenom u područjima naglih padova temperature. Osim ljepote i ukrasa, plodovi su bogati izvor vitamina C koji ima nenadoknadivu vrijednost za ljudsko zdravlje. U 100 g svježeg čistog soka ima 44 mg vitamina C.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.