Trgovina NARANČA “Washington Navel”

NARANČA “Washington Navel”

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST:  2-3m

VELIČINA SADNICE: cca 2 metra – TEGLIRANA

SAMOOPLODNA

 

11,00 26,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

NARANČA “Washington Navel”

Naranča Washington Navel je izvanredna sorta naranče koja se ističe svojom posebnom kvalitetom i karakteristikama.

Izgled biljke: Stablo naranče Washington Navel je zimzeleno drvo s gustom krošnjom srednje visine. Lišće je tamnozeleno, sjajno i eliptično. Ova naranča može narasti do visine od oko 3 do 4 metra, stvarajući prekrasno zeleno svjetilište u vrtu ili voćnjaku.

Plod: Plodovi su krupni i okrugli, s karakterističnim ispupčenjem na dnu ploda, koji je zapravo drugi manji plod unutar većeg. Kora ploda je debela i glatka, narančaste boje. Unutrašnjost ploda sastoji se od brojnih sočnih segmenta bez sjemenki. Ovi plodovi su vrhunski za konzumaciju u svježem stanju.

Dozrijevanje: Ova naranča obično dozrijeva tijekom kasne jeseni i zime, čineći je idealnim voćem za zimske mjesece. Plodovi postaju zreli kada postanu teški i kada narančasta kora postane intenzivno narančasta.

Okus: Okus je izvanredno sočan i sladak, s blagom kiselošću koja dodaje kompleksnost okusu. Meso ploda je nježno i lako se odvaja od kore, čineći je jednostavnom za konzumaciju. Ovo je voće koje će vas osvojiti svojim osvježavajućim i bogatim okusom.

Njega biljke: Za uspješan uzgoj naranče Washington Navel, važno je pridržavati se nekoliko osnovnih smjernica. Redovito zalijevanje održava tlo vlažnim, a gnojenje pruža potrebne hranjive tvari. Također, obrezivanje je važno kako biste održali željeni oblik i potaknuli zdrav rast. Zaštita od mraza je ključna u hladnijim klimatskim uvjetima kako bi se spriječilo oštećenje biljke tijekom hladnih zimskih noći.

Naranča Washington Navel je istinsko blago u svijetu citrusa. Njeni krupni, sočni plodovi i jedinstven okus čine je omiljenim voćem među ljubiteljima citrusa diljem svijeta. Održavanje biljke ovom jedinstvenom sortom naranče zahtijeva pažnju i brigu, ali nagrada je nevjerojatno ukusno voće koje će osvježiti i oplemeniti vaš vrt ili voćnjak.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

cca 80 cm

,

cca 90 cm

,

cca 100-120 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.