Trgovina KUMKVAT “Obovata”

KUMKVAT “Obovata”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

KUMKVAT “Obovata”

Kumkvat (lat. Fortunella) je agrum iz porodice rutvica. Biljka je to koja zahtijeva nešto više sobne temperature te velike količine sunčevog svjetla.

TEGLIRANA SADNICA: visine cca 1.20m, STAROSTI cca 3god.

DOZRIJEVANJE: kraj travnja

PODLOGA: citrus volkameriana

SAMOOPLODAN

39,82  (300,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

KUMKVAT “Obovata”

U prostoriji blizu drveća ove kulture rast počinje krajem travnja-početkom svibnja, a ovisno o uvjetima pritvora traje od trideset do pedeset dana. Odrasla biljka ima jedno razdoblje rasta, a mlada dva (s prosječnim rastom od šest do deset centimetara). U uvjetima prostorije, kumkvat od jednog i pol metra može narasti, uzgoj kod kuće iz tog razloga, za potpuni razvoj, treba provoditi u prilično velikoj posudi.Cvatnja biljke počinje sredinom ljeta i traje do kraja kolovoza. Nakon završetka prvog vala cvatnje, nakon nekoliko tjedana, u pravilu počinje drugi.

Zalijevanje kulture treba provoditi samo toplom vodom, a zimi treba biti umjereno, a ljeti – obilno, ali bez isušivanja i preplavljivanja zemlje. Od korištenja hladne vode za zalijevanje, biljka odbacuje lišće.Za vrućeg vremena i za vrijeme grijačke sezone potrebno je kumquat redovito prskati toplom vodom ili lišće brisati vlažnom krpom.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.