KUMKVAT “Obovata”

SKU: 116

Kumkvat (lat. Fortunella) je agrum iz porodice rutvica. Biljka je to koja zahtijeva nešto više temperature te velike količine sunčevog svjetla.

TEGLIRANA SADNICA: visine cca 60 cm

DOZRIJEVANJE: kraj travnja

PODLOGA: citrus volkameriana

SAMOOPLODAN

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

KUMKVAT

Je vrsta citrusne biljke koja je poznata po svojim malim plodovima i dekorativnim zelenim listovima.

Preferira sunčano ili blago zasjenjeno mjesto u vrtu s dobro dreniranim tlima. Udobno se osjeća u različitim klimatskim uvjetima, uključujući i umjereno hladne temperature. Ova biljka zahtijeva redovito zalijevanje kako bi se održala optimalna vlažnost tla, ali izbjegavajte pretjerano zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena.

Uzgoj se može obavljati u posudama ili u vrtu. Ako se uzgaja u posudi, odaberite odgovarajuću veličinu posude s dobrim drenažnim rupama. Redovito hranjenje biljke citrusnim gnojivom pomoći će u poticanju zdravog rasta i razvoja.

Plodovi kumkvata su male, okrugle narančaste bobice koje se mogu jesti cijele, uključujući koru. Imaju slatko-kiselkasti okus koji je karakterističan za kumkvat. Plodovi su bogati vitaminima i antioksidansima, što ih čini zdravim i ukusnim dodatkom jelima ili kao osvježavajući snack.

Biljka obično doseže visinu od oko 1,5 metara, što ga čini pogodnim za manje vrtove ili uzgoj u posudama. Njegovi zeleni listovi imaju zanimljivu teksturu i doprinose estetskom izgledu biljke tijekom cijele godine.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.